Κάθειρξη 20ετων στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ

Σε ποινή κάθειρξης 20 ετών καταδικάστηκαν εχθές και οι δύο γονείς της Λέισι Φλέτσερ, μιας Αμερικανίδας η οποία πέθανε μέσα σε έναν «κρατήρα» που είχε δημιουργήσει το κορμί της στον σκουληκιασμένο οικογενειακό καναπέ όπου κειτόταν για πάνω από μια δεκαετία.

Η Σίλα και ο Κλέι Φλέτσερ, από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2022 αφού η 36χρονη κόρη τους βρέθηκε νεκρή, με το αποστεωμένο κορμί της καλυμμένο με ούρα και με κόπρανα. Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία.

Η Λέισι Φλέτσερ, που είχε εμφανιστεί δημόσια για τελευταία φορά το 2002, όταν ήταν περίπου 16 ετών, ζύγιζε μόλις 43 κιλά όταν έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς της υπόθεσης, δεν είχε κουνηθεί από τον καναπέ όπου βρέθηκε βυθισμένη για τουλάχιστον 12 χρόνια.

«Εξαιτίας της δουλειάς μου έχω δει μέσα στα χρόνια κάθε είδους θάνατο, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Λέισι» είπε πει ο Έγουελ Μπίκαμ σε συνέντευξή του στη New York Post τον περασμένο μήνα. «Σε κανέναν δεν αξίζει να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο». Ο ίδιος πιστεύει ότι οι γονείς του κοριτσιού πρέπει να διέμεναν σε άλλον χώρο, αφού η μυρωδιά στο σπίτι ήταν απίστευτα φρικτή και δεν θα μπορούσαν να την αντέξουν.

Οι περιγραφές που έδωσαν οι ειδικοί στα τοπικά ΜΜΕ σοκάρουν και αποκαλύπτουν τις εφιαλτικές συνθήκες διαβίωσης της κοπέλας πριν τον θάνατό της. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με έλκη στις οποίες βρέθηκαν σκουλήκια, ενώ κόκκαλα προεξείχαν από το δέρμα της.

Μετά τη μακάβρια ανακάλυψη, οι γονείς της 36χρονης γυναίκα επέμεναν ότι δεν φέρουν ευθύνη για την κατάσταση της Λέισι, η οποία κατά τους ίδιους είχε σώας τα φρένας αλλά έπασχε από μια σοβαρή μορφή συνδρόμου Άσπεργκερ και κοινωνικού άγχους, που επιδεινώθηκε σημαντικά την περίοδο της εφηβείας της. Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα αρνιόταν να σηκωθεί από τον καναπέ στο σαλόνι, γι' αυτό και της σέρβιραν εκεί τα γεύματά της και της έφερναν φορητή τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας έκανε λόγο για μια σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης που στοιχειώνει ακόμα το μυαλό του, δύο χρόνια μετά.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν-«Ανυπομονώ να τελειώσουμε τον γελοίο πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»
Χάος στον σιδηρόδρομο της Ισπανίας-Έκλεψαν καλώδια, εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στα τρένα όλη τη νύχτα
Αγνοούμενη βρέθηκε ζωντανή μετά από 63 χρόνια-Η τραγική ιστορία πίσω από την εξαφάνισή της
«Είναι αγόρι»-Ισραηλινοί στρατιώτες ανατίναξαν κτίριο στη Γάζα επειδή έμαθαν το φύλο μωρού
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Όχημα του Πάπα Φραγκίσκου μετατρέπεται σε κινητό ιατρείο για τα παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας
Κατηγορίες Χαμάς προς Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί ανθρωπιστική βοήθεια για «πολιτικό εκβιασμό»
Ισραηλινή πρώην όμηρος της Χαμάς κατήγγειλε τον βιασμό της από γυμναστή στο Τελ Αβίβ
Το Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο που προβλέπει την κατάκτηση της Λωρίδας της Γάζας
Μετά από Πάπας, ο Τραμπ έγινε ήρωας των Star Wars και επιτέθηκε στους «ακραίους τρελούς Αριστερούς»