Κυκλοφορούσε με ναρκωτικά και μαχαίρι στην κατοχή του-Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, μαχαιροφορία, και διάφορα τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 21.3.24. μετά τα μεσάνυκτα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν όχημα στη Βιοτεχνική περιοχή Γεροσκήπου το οποίο οδηγείτο από 29χρονο.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε εντός του οχήματος ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με ίχνη κάνναβης καθώς και ένα μαχαίρι μήκους 9 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή άκρη η κατοχή του οποίου απαγορεύεται.

Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Επίσης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, σε έλεγχο νάρκοτεστ στον οποίο υποβλήθηκε η ενδειξη ήταν θετική.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ