Βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ ελληνοκυπρίων και αλλοδαπών-Μάχες με ρόπαλα και γρονθοκοπήματα

Βίντεο από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Πάφο, μεταξύ Ελληνοκυπρίων και αλλοδαπών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τις εικόνες να δείχνουν για άλλη μια φορά σκηνές βίας μεταξύ ομάδων, οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα και έδιναν μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει η Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε πληροφορία ότι περίπου 30–35 ανήλικα πρόσωπα αραβικής καταγωγής, τα οποία διαμένουν σε Δομή Ανηλίκων στην Πάφο, αναχώρησαν πεζή με προορισμό την Πλατεία Κέννεντυ για να διαμαρτυρηθούν ένεκα της επετείου έναρξης του εμφυλίου πολέμου στην Συρία πριν από 13 χρόνια.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην Πλατεία Κέννεντυ και εντόπισαν τα πρόσωπα αυτά τα οποία διαμαρτύρονταν ειρηνικά. Με την πάροδο του χρόνου, θαμώνες παρακείμενων υποστατικών, άρχισαν να διαμαρτύρονται για την εκεί παρουσία τους ενώ ξεκίνησαν και αντιπαραθέσεις.

«Με την παρέμβαση της Αστυνομίας, δεν σημειώθηκε κάτι το πολύ σοβαρό και οι διαμαρτυρόμενοι αναχώρησαν», είχε δηλώσει η Αστυνομία, ωστόσο στο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καταγράφονται εικόνες βίας, με πρόσωπα να γρονθοκοπούνται και να ρίχνουν αντικείμενα, ενώ διακρίνονται άτομα να κρατούν ρόπαλα στα χέρια.

Η Αστυνομία για το περιστατικό προχώρησε στην σύλληψη ενός 44χρονου, «ο οποίος διαμαρτύρονταν προηγουμένως για την εκεί παρουσία των αλλοδαπών προσώπων, ενώ φέρεται να επιτέθηκε και να εξύβρισε αλλοδαπό, ηλικίας 47, ετών μόνιμο κάτοικο Πάφου, με ρατσιστικές φράσεις και επίσης τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη».

Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία, σε δεύτερη περίπτωση δύο ανήλικοι που διαμένουν στην Δομή Ανηλίκων συνελήφθησαν για τα αδικήματα της οχλαγωγίας και πρόκλησης ζημιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού οι διαμαρτυρόμενοι επέστρεψαν στη Δομή Ανηλίκων, 10–15 εξ αυτών φέρεται να οχλαγώγησαν και κρατώντας ξύλα και πέτρες προκάλεσαν ζημιές στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Δομής. Το επεισόδιο στην Δομή Ανηλίκων έληξε με την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Η χρήση σμυρίλιου προκάλεσε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού- Καταγγέλλει τους πολίτες το Τμήμα Δασών καθώς δεν είχαν άδεια
Υπ.Υγείας: Στόχος η αναβάθμιση φροντίδας παιδιών με καρκίνο-38 νέες περιπτώσεις στις ηλικίες 0-19 ετών κάθε χρόνο
Θρίλερ με την εξαφάνιση 55χρονου Βρετανού τουρίστα στην Κάρπαθο
Τρεις νέες συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή και απόπειρα φόνου στην Πάφο
Κρεμλίνο: Σκληρότερες κυρώσεις ΕΕ στη Ρωσία θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ευρωπαϊκές οικονομίες
Ψάχνουν φόρμουλα για διάθεση νερού στους γεωργούς-«Η μόνιμη επίλυση του υδατικού είναι μονόδρομος»
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά στην Καβάλα. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους
Ακρίβεια και ζέστη εγκλωβίζουν τους ηλικιωμένους-Στον κίνδυνο θερμοπληξίας κάθε καλοκαίρι
Υλοποιήθηκε το 45% των ανακλήσεων σε οχήματα με ΤΑΚΑΤΑ-Παραμένουν ακόμη 37.000 για αντικατάσταση των αερόσακων
Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός