Η Πρώτη Κυρία στο Women Leaders’s Forum

Το πρώτο Women Leaders’s Forum έρχεται για να αναδείξει τη δύναμη και την επιρροή των γυναικών στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Στο επικείμενο γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, ηγέτιδες που καθορίζουν το μέλλον των επιχειρήσεων θα μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους Από τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας έως τις στρατηγικές που οδηγούν στην καινοτομία και την ανάπτυξη, το φόρουμ υπόσχεται να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει.

Το περιεχόμενο του Συνεδρίου δεν περιορίζεται μόνο στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά αγγίζει όλους τους επαγγελματικούς κλάδους καθώς και την πολιτική ζωή. Η διπλωμάτης και Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά – Χριστοδουλίδη είναι η γυναίκα που θα εμπνεύσει το κοινό με την ισχυρή της παρουσία και την μεγάλη της συμβολή σε πολλούς τομείς της κοινωνίας και στον πολιτιστικό, κοινωνικό και πολιτικό βίο της χώρας. Η κ.Καρσερά – Χριστοδουλίδη θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο «Empowering Equality: A Vision for Inclusive Participation and Social Transformation».

Συμμετοχή εκατοντάδων γυναικών

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων προσώπων, το Women Leaders’s Forum γιορτάζει την Τρίτη 26 Μαρτίου την επιτυχία των γυναικών στον επαγγελματικό χώρο και τις ενθαρρύνει να συνεχίσουν να προωθούν την αλλαγή και την καινοτομία.

Στον συναρπαστικό κόσμο της επιχειρηματικότητας, οι γυναίκες αναδεικνύονται ως καταλύτες που χαράζουν τον δρόμο για την καινοτομία και την επιτυχία και το Συνέδριο που θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου, για πρώτη φορά στην Κύπρο, υπόσχεται να κάνει την διαφορά.

Ταξίδι προς την κορυφή

Τo Women Leaders’s Forum κάνει ένα επιχειρηματικό ταξίδι προς την κορυφή, με μια πλούσια θεματολογία. Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε ομιλίες με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα, την επιτυχία και τη δύναμη της αλληλοστήριξης και συνεργασίας. Ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες καθώς και άνδρες-leaders των επιχειρήσεων θα συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τα βασικά συστατικά, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η επιτυχία σε ένα εργασιακό περιβάλλον με ποικιλομορφία και χωρίς αποκλεισμούς.

Το Φόρουμ θα συγκεντρώσει στελέχη και επαγγελματίες από διαφορετικές ειδικότητες από όλες τις βιομηχανίες και τους τομείς της οικονομίας, για να μοιραστούν τις ιδέες τους και το ταξίδι τους στην επιτυχία

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

  • Γυναίκες και άνδρες επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση σε διαφορετικούς κλάδους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων
  • Επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες οικονομίας, διευθυντές επιχειρήσεων και συμβούλους.
  • Ανώτερα διευθυντικά στελέχη, διευθυντές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας από τις επαγγελματικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, μέχρι τη ναυτιλία και το εμπόριο, την ακίνητη περιουσία, τη φιλοξενία, τα φαρμακευτικά προϊόντα, λιανικό εμπόριο και πολλοί άλλοι
  • CEO’s, CFO’s and C-level management κυπριακών εταιρειών
  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): C.A. Papaellinas Group, Energame, Hellenic Bank

Οργανωτής: ΙΜΗ

Με τη συνεργασία: BPW Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Cyprus, CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ