Οργή από την αδερφή της 12χρονης-«Μιλάμε για συναίνεση όταν ασελγούσε στο κορμάκι της;»

Οργή και θύμο εκφράζει η αδερφή της 12χρονης και θύματος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Η 19χρονη αδερφή της μίλησε σε εκπομπή του MEGA και ξέσπασε κατά της πρότασης της Εισαγγελέως που ζητά να απαλλαχτεί λόγω αμφιβολιών ο βασικός κατηγορούμενος για το αδίκημα του βιασμού τονίζοντας ότι η αδερφή της της περιέγραψε λεπτομερώς τον βιασμό. Η ίδια ζητά πολλές φορές συγνώμη που δεν μπόρεσαν να το αποτρέψουν και αντιδρά για το ότι η μητέρα της παραμένει στη φυλακή με «θεωρίες συνωμοσίας». «Έχω μέσα μου στεναχώρια οργή και θυμό. Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή με θεωρίες συνωμοσίας», τονίζει.

«Μιλάμε για συναίνεση όταν ασελγούσε στο κορμάκι της;»

«Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι δεν είναι βιαστής... είναι "ερωτευμένος". Μιλάμε για έρωτα με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας. Μήπως ο κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στη γειτονιά;», ανέφερε μεταξύ άλλων η 19χρονη.

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθειά της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένειά της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι συμβαίνει μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα από εμάς» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου, γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Πού άνοιξες την ψυχή σου, για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία», κατέληξε.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Η Ειρήνη Μουρτζούκου δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού
Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη οι τραυματίες από το τροχαίο στο Κολωνάκι-«Εγκληματική ανευθυνότητα»
Οι συνομιλίες που αποκάλυψαν τους ναρκέμπορους αστυνομικούς-Τα κέρδη μαμούθ και οι δουλειές του αρχηγού
«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)