Καταγγελία για Διευθυντή Γυμνασίου-Έσκισε λίστα με τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη

Σε αναβρασμό είναι οι γονείς και μαθητές Γυμνασίου της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία πως γυμνασιάρχης έσκισε λίστα με τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο Mega οι γονείς, οι μαθητές συναντήθηκαν με τον διευθυντή για να συνεννοηθούν για την πραγματοποίηση δράσης στη μνήμη των 57 θυμάτων στα Τέμπη. Από την αρχή ο Γυμνασιάρχης ήταν αρνητικός με την πρωτοβουλία των μαθητών και, ανήμερα της 28ης Φεβρουαρίου, φέρεται να είπε στα παιδιά πως όσοι επιθυμούν να μπουν για μάθημα, ας το κάνουν, «οι άλλοι τραβάτε σπίτια σας».

Έσκισε τη λίστα και κάλεσε την Αστυνομία

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, όταν οι μαθητές ανήρτησαν στα κάγκελα του σχολείου τη λίστα με τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ο διευθυντής κατέβηκε στον προαύλιο χώρο και την έσκισε. Και την ίδια στιγμή κάλεσε την Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως οι μαθητές δημιουργούν προβλήματα στο σχολείο.

«Προφανώς ο διευθυντής δεν το έκανε μόνος του»

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητική κατάσταση απέναντι στους μαθητές, που είχαν αναλάβει μία συλλογική απόφαση, να αναρτήσουν ένα πανό με τα ονόματα των παιδιών που χάθηκαν» είπε ο Θανάσης Κοκονάς, πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας.

«Προφανώς ο διευθυντής δεν το έκανε μόνος του από το κεφάλι του, έχει προϊσταμένους, έχει τον διευθυντή εκπαίδευσης, τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, το Υπουργείο Παιδείας» συνέχισε ακόμη ο κ. Κοκονάς.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Αρνείται τα πάντα η 43χρονη για τη δολοφονία του καθηγητή, πώς εξήγησε τη φωτογραφία στο κινητό της
Στη φυλακή η σύζυγος του Πολωνού καθηγητή-Δεν έπεισε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του
«Δεν είχα κίνητρο, μας στήριζε οικονομικά»-Επιμένει στην αθωότητά της η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου-Συνελήφθησαν έντεκα πρόσωπα
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
Δύο νέα θαλάσσια πάρκα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Ο «χάρτης του θανάτου» που έστειλε η πρώην σύζυγός του