Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας-Το σημείωμα που εξετάζουν οι Αρχές

Στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία για την υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, η σορός της οποίας εντοπίστηκε ανοιχτά του Πόρου τον Αύγουστο, και κατέληξε στα αζήτητα του νεκροτομείου, όπου και παρέμεινε για 6 μήνες.

Η άτυχη γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 20 Αυγούστου, στην παραλία «Εδέμ» του Παλαιού Φαλήρου, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια, το οποίο εντοπίστηκε στην τσάντα της μαζί με ένα δελτίο παραγγελίας φαγητού για δύο άτομα.

Κυψέλη: Το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της 53χρονης

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η τσάντα της άτυχης γυναίκας, που εντοπίστηκε στην προαναφερθείσα παραλία, περιείχε σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών μαζί με ένα δελτίο παραγγελίας για φαγητό δύο ατόμων.

«Δωράκια για την αγάπη μου. Δοκίμασε το παντελόνι να μου πεις. Φιλιά γλυκά», φέρεται να έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της 53χρονης στην παραλία «Εδέμ».

Την ίδια ώρα, η εκπομπή ήρθε σε επικοινωνία και με ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς οδηγός ταξί ανέφερε πως είχε μεταφέρει εκεί την 53χρονη στις 19 Αυγούστου. Η ίδια, ωστόσο, εθεάθη στην παραλία και το βράδυ της 20ης Αυγούστου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πού διέμεινε το βράδυ που μεσολάβησε.

Η δεύτερη νεκροτομή που αναμένεται από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένειά της, αλλά και το δείγμα από τον ιστό που κατάφεραν τελικά να πάρουν από τη σορό της, πιστεύεται πως θα ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της 53χρονης. Σημαντικά θεωρούνται και τα στοιχεία που αναμένονται από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί, αλλά και του τραπεζικού της λογαριασμού.

Κυψέλη: Οι μαρτυρίες όσων είδαν τελευταίοι την άτυχη γυναίκα

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στο Παλαιό Φάληρο, στις 19 Αυγούστου.

«Την μετέφερα, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι, δυο φορές την εβδομάδα, το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο πήγαινε πιο συχνά. Τελευταία, απ’ ό,τι θυμάμαι, είχε και μια φίλη της μαζί, όχι τη συγκάτοικό της», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός ταξί.

Παράλληλα, γειτόνισσα της 53χρονης ανέφερε ότι: «Θα πήγαινε, όπως είπε, μετά τις 20 Αυγούστου, διακοπές σε κάποιο ξενοδοχείο, εδώ κοντά στην Αθήνα. Θα συναντιόταν με μια φίλη της που θα ερχόταν από την Αγγλία. Είχε βάψει τα μαλλιά της, είχε κουρευτεί και ήταν χαρούμενη γιατί θα πήγαινε διακοπές».

Το «Τούνελ» μίλησε εκ νέου με τον μάρτυρα που είδε τελευταίος τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην παραλία «Εδέμ» το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου, με τον ίδιο να αναφέρει ότι είδε την 53χρονη να φτάνει στην παραλία και να μπαίνει στη θάλασσα. Ο ίδιος σημείωσε ότι η 53χρονη ήταν μόνη της, αλλά και ότι δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα-Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το δίχρονο παιδί του
«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη
Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους
Στα «χέρια» της Αντιτρομοκρατικής η βόμβα στον Πρετεντέρη-Είχαν χαρτογραφήσει τον χώρο
Γιαγιά και εγγονή ήρθαν αντιμέτωπες με αρκούδα-«Πήδηξε τον φράχτη και βρέθηκε μπροστά μας»
Ριζική αναδιοργάνωση ιατροδικαστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μετά το φιάσκο Μουρτζούκου-Νεκροτομές με ΑΙ
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή η τροπολογία με τα νέα μέτρα για το μεταναστευτικό με 177 ψήφους
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία