Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα, βρέθηκε κλεμμένη περιουσία στην οικία τους

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε κατοικίες και υποστατικά το βράδυ της Παρασκευής. Επίσης έγιναν καταγγελίες για δύο κέντρα αναψυχής για μη κατοχή άδειας χρήσης μεγαφώνων μουσικής.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία διενήργησε το βράδυ της Παρασκευής συντονισμένες έρευνες σε διάφορα κατοικίες και υποστατικά.

Στα πλαίσια των ερευνών σε κατοικίες, εντοπίστηκε σε μία κατοικία στην Κάτω Πάφο, περιουσία, για την κατοχή της οποίας δεν δόθηκε ικανοποιητική εξήγηση από τους τρείς ένοικους με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν.

Πρόκειται για 40χρονο, 37χρονο και 36χρονο. Μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή τους αναγνωρίστηκε από ιδιοκτήτη κατοικίας που είχε διαρρηχτεί το προηγούμενο διάστημα. Ανακρινόμενος ο 40χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη τριών διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν πρόσφατα στην Πάφο.

Επίσης σε έρευνες που έγιναν σε τέσσερα υποστατικά το βράδυ της Παρασκευής στην Κάτω Πάφο με συμμετοχή διαφόρων υπηρεσιών όπως μελών της ΜΜΑΔ, της ΥΑΜ, του ΤΑΕ Πάφου και του ΟΠΕ, έγιναν καταγγελίες για δύο κέντρα αναψυχής τα οποία δεν είχαν τις απαιτούμενες άδειες μουσικής και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε συσκευή που εκπέμπει αέριο γέλιου.

Δειτε Επισης

Αρνήθηκαν να μετακινήσουν την περιουσία τους και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην έξοδο της Μοσφιλωτής
Ικανοποίηση Υπουργείου Δικαιοσύνης για την έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
Ομόφωνη απόφαση Εφετείου επιτρέπει αντέφεση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών σε 25χρονο για υπόθεση κλοπής
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις στα αίτια θανάτου του 25χρονου που έσβησε σε τροχαίο
Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας για το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου
Για την έκρηξη σε καφετέρια στην Προδρόμου συνελήφθη ο 36χρονος στην Θεσσαλονίκη
Απέρριψε αίτημα της 49χρονης σφετερίστριας να αφεθεί ελεύθερη το Εφετείο
Κλείνει απόψε μέχρι την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας