Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα, βρέθηκε κλεμμένη περιουσία στην οικία τους

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε κατοικίες και υποστατικά το βράδυ της Παρασκευής. Επίσης έγιναν καταγγελίες για δύο κέντρα αναψυχής για μη κατοχή άδειας χρήσης μεγαφώνων μουσικής.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία διενήργησε το βράδυ της Παρασκευής συντονισμένες έρευνες σε διάφορα κατοικίες και υποστατικά.

Στα πλαίσια των ερευνών σε κατοικίες, εντοπίστηκε σε μία κατοικία στην Κάτω Πάφο, περιουσία, για την κατοχή της οποίας δεν δόθηκε ικανοποιητική εξήγηση από τους τρείς ένοικους με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν.

Πρόκειται για 40χρονο, 37χρονο και 36χρονο. Μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή τους αναγνωρίστηκε από ιδιοκτήτη κατοικίας που είχε διαρρηχτεί το προηγούμενο διάστημα. Ανακρινόμενος ο 40χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη τριών διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν πρόσφατα στην Πάφο.

Επίσης σε έρευνες που έγιναν σε τέσσερα υποστατικά το βράδυ της Παρασκευής στην Κάτω Πάφο με συμμετοχή διαφόρων υπηρεσιών όπως μελών της ΜΜΑΔ, της ΥΑΜ, του ΤΑΕ Πάφου και του ΟΠΕ, έγιναν καταγγελίες για δύο κέντρα αναψυχής τα οποία δεν είχαν τις απαιτούμενες άδειες μουσικής και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε συσκευή που εκπέμπει αέριο γέλιου.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό