Με μηνύματα νίκης και πρωτιάς επικύρωσε το ψηφοδέλτιό του για τις Ευρωεκλογές ο ΔΗΣΥ

Σε επικύρωση του ψηφοδελτίου του κόμματος, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, προχώρησε το Ανώτατο Συμβούλιο του Δημοκρατικού Συναγερμού το πρωί του Σαββάτου.

Το Ανώτατο Σώμα του κόμματος, στη σκιά των όσων ακολούθησαν της ψηφοφορίας στο Πολιτικό Γραφείο, όπου έμεινε εκτός ψηφοδελτίου ο τέως αντιπρόεδρος του κόμματος, Μάριος Πελεκάνος, σε μία διαδικαστικού χαρακτήρα διαδικασία, επικύρωσε το ψηφοδέλτιο του κόμματος, φροντίζοντας να στείλει μηνύματα νίκης, πρωτιάς αλλά και επούλωσης πληγών.

Υπενθυμίζεται ότι στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο Χρίστος Αγγελίδης, ο Λουκάς Φουρλάς, η Ελένη Σταύρου και η Χριστιάνα Ξενοφώντος. Τους έξι υποψηφίους παρουσίασε ο Διευθυντής Οργανωτικού της παράταξης.

Τις εργασίες του Ανώτατου Συμβουλίου άνοιξε ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Ευθύμιος Δίπλαρος και τις έκλεισε η πρόεδρος της παράταξης, Αννίτα Δημητρίου.

«Στον δρόμο για τις εκλογές, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πλατιά κοινωνική υποστήριξη στον ΔΗΣΥ, ακριβώς με στόχο την καλύτερη Κύπρο», τόνισε ο κ. Δίπλαρος. Έκανε λόγο για ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές αλλά και για την Τοπική Ατυοδιοίκηση, με όλα τα χαρακτηριστικά που σήμερα ζητά από εμάς η κοινωνία, τα οποία προσδιόρισε ως τη σύνθεση, την εμπειρία και την ανανέωση, καθώς και τη σωστή ισορροπία της πολιτικής ικανότητας και της τεχνοκρατικής επάρκειας. «Για εμάς ο μόνος δρόμος για την Κύπρο είναι ο Ευρωπαϊκός», υπογράμμισε.

«Ο ΔΗΣΥ ήταν και παραμένει η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων. Και οι μεγάλε αποφάσεις μια βάση έχουν: Την Αλήθεια. Στον δρόμο, λοιπόν, για τις εκλογές, οι πολίτες θα ακούσουν από εμάς αλήθειες και επιχειρήματα, Χειροπιαστές λύσεις και όχι συνθήματα», ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ. «Είμαι βέβαιος πως όλοι θα εργαστούμε σκληρά, με θέληση και αυταπάρνηση, για να να παραμείνει ο ΔΗΣΥ η κυρίαρχη πολιτική δύναμη της Κύπρου. Το χρωστάμε, άλλωστε, στον ιδρυτή της παράταξής μας, Γλαύκο Κληρίδη», κατέληξε.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος χαιρέτισε τις εργασίες του Ανωτάτου Συμβουλίου, έστειλε το μήνυμα πως «το θέμα μας είναι η ενεργός συμμετοχή και η προσπάθεια η δικές μας προτάσεις να είναι οι πρωταγωνιστικές προτάσεις». Στις Ευρωεκλογές, είπε, είναι ώρα ενωμένοι να φροντίσουμε για μια Ευρώπη που να μας δώσει λύσεις. «Έχω στόχο η Ευρώπη των κρίσεων, να είναι η Ευρώπη των λύσεων. Των λύσεων των προβλημάτων μας», πρόσθεσε. Ο ΔΗΣΥ να είναι το πρώτο κόμμα, η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, πάμε ενωμένοι για την Ευρώπη του μέλλοντος, υπέδειξε. «Είμαι σίγουρος ότι η ενότητα θα πρυτανεύσει», είπε, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι ο ΔΗΣΥ θα είναι το πρώτο κόμμα στην Κύπρο.

Σε οπτικογραφημένο μήνυμά του, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, «Κοινή θα πρέπει να είναι η νίκη μας στην αναμέτρηση που έρχεται. Σας καλώ να αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις για νίκη του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές», τόνισε. Δίνουμε τη μάχη για μια Ευρώπη ενωμένη και ισχυρή, για μια Ελλάδα και Κύπρο με φωνή καθαρή και δυνατή, πρόσθεσε. «Η Νέα Δημοκρατία και εγώ θα είμαστε στο πλευρό σας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», κατέληξε.

Η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, ανέφερε στο δικό της μήνυμα πως το επόμενο Ευρωκοινοβούλιο θα κληθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας και είναι σημαντικό οι πολίτες να ανιτληφθούν ότι θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας. «Η Δημοκρατία έχει σημασία, η Ευρώπη έχει σημασία. Η ψήφος σας έχει σημασία για το είδος της Ευρώπης που θέλετε να δείτε», είπε.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ Βέμπερ σημείωσε ότι ο ΔΗΣΥ είναι ένας περήφανος πυλώνας στην πολιτική οικογένεια. Εξήρε τη δεκαετή διακυβέρνηση της παράταξης, ενώ αναφέρθηκε σε κάποιες από τις κοινές ευρωπαϊκές προκλήσεις. «Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται τα διακυβεύματα των εκλογών και αναμένω πως η συμμετοχή των ψηφοφόρων θα συνεχίσει να ανεβαίνει», είπε. «Στην Κύπρο ο ΔΗΣΥ ενσαρκώνει το πνεύμα της Ευρώπης», τόνισε. Πρόσθεσε πως η μεγαλύτερη πρόκληση, η άρση της κατοχής, είναι και ευρωπαϊκό ζήτημα. Το ΕΛΚ καλωσορίζει τον διορισμό απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, ανέφερε, σημειώνοντας ότι η λύση πρέπει να βασίζεται στην επανένωση του νησιού και τη ΔΔΟ με πολιτική ισότητα. Το ΕΛΚ και η ΕΕ δεν θα αποδεχθούν ποτέ λύση δύο κρατών, υπογράμμισε.

Κατά τη διάρκεια του Ανωτάτου Συμβουλίου αναμένεται με ενδιαφέρον η ομιλία της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου και αναμένεται να στείλει μηνύματα, τόσο εντός όσο και εκτός του κόμματος.

429908819_1551624002347671_7790328165063650758_n

430804133_423473990191881_4872232967838799835_n

431145049_1115889786215657_1620455547587450095_n

Τα μηνύματα των υποψηφίων

Ο υποψήφιος Χρίστος Αγγελίδης σημείωσε ότι οι Συναγερμικοί ξέρουν να αναδιπλώνονται, να προχωρούν μπροστά και να κερδίζουν. Εξέφρασε την συγκίνησή του και τις ευχαριστίες του που τον εμπιστεύτηκαν και του άνοιξαν τον δρόμο της Ευρώπης. «Σας δίνω μία υπόσχεση: Θα πολεμήσω με όλη μου τη ψυχή. Θα αγνοήσω χρόνο και κόπο, για να έχουμε ένα στιβαρό, ισχυρό, ενωμένο ΔΗΣΥ, που θα έχει χαλκέντερη φωνή στην Ευρώπη και στο ΕΛΚ», τόνισε. «Θα είμαι δίπλα σας», υποσχέθηκε. Σήμερα το κόμμα του ΔΗΣΥ γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, πρόσθεσε. Καλούμαστε να πείσουμε τους συμπατριώτες μας να μας εμπιστευτούν και εμείς έχουμε υποχρέωση να ταυτιστούμε με τις καρδιές και τα μυαλά τους για να κερδίσουμε με γνήσιο ενδιαφέρον την εμπιστοσύνη τους, σημείωσε. «Θα σας κάνω περήφανους στην ευρωπαϊκή μου διαδρομή», υποσχέθηκε ο κ. Αγγελίδης. Αναφέρθηκε ειδικά στο μεταναστευτικό, τον αθλητισμό και την παιδεία. «Υπόσχεση να γίνω ο δικός σας ευρωβουλευτής που θα φέρει ευημερία στα σπίτια σας και πρόοδο στον τόπο μας».

Δεύτερη έλαβε τον λόγο η νεαρότερη υποψήφια του ΔΗΣΥ, Χριστιάνα Ξενοφώντος. «Το να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, αυτής της ομάδας, της οικογένειας, του φιλοευρωπαϊκού κόμματος, δεν αποτελεί απλώς τιμή. Είναι το μέγιστο χρέος», ανέφερε. «Η μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένειά μας είναι φως», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι ζούμε σε συνθήκες πρωτόγνωρες, πολύ απαιτητικές, αναγνωρίζοντας την απογοήτευση των συμπολιτών μας. Ανέφερε ότι αυτό που απουσιάζει είναι η ελπίδα. «Εμείς οραματιστήκαμε την ΕΕ, εμείς ανοίξαμε, φτιάξαμε και χτίσαμε τον δρόμο για ένταξη στην ΕΕ. Είμαστε η υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που αγωνιζόμαστε καθημερινά για την αλλαγή», είπε. Αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό, την ενέργεια, την υγεία και ειδικά την ψυχική υγεία. Ζήτησε να κοιτάξουμε κατάματα τους νέους ανθρώπους και να πείσουμε πως ο ΔΗΣΥ είναι ό,τι πιο ευρωπαϊκό έχει η χώρα μας και η πολιτική δύναμη που μπορούν να στηριχθούν για τις καλύτερες μέρες. «Οι συμπολίτες μας, αλλά και η παράταξή μας, μας χρειάζονται. Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε το αφήγημα και να εστιάσουμε και να φωτίσουμε όλα εκείνα που μας προσφέρει η ΕΕ», τόνισε. «Οφείλουμε να γινόμαστε λίγο περισσότερο ευρωπαίοι καθημερινά», δήλωσε η κ. Ξενοφώντος. «Είμαστε όλοι και όλες το παρόν του κοινού μας σπιτιού, της ΕΕ, και κανείς και καμία δεν περισσεύουν σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Πετρίδης λέγοντας «με ξέρετε καλά, βαδίσαμε μαζί σε δύσκολα μονοπάτια, σε δύσκολους καιρούς». Αναφέρθηκε στα σημαντικότερα επιτεύγματα της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, σημειώνοντας ότι ανέλαβε σημαντικές ευθύνες και συνεργάστηκε αγαστά με το κόμμα. «Παρά τις ευθύνες, το άγχος, τις αρμοδιότητες, πορεύτηκα με αποφασιστικότητα, καθαρότητα λόγου, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα. Έτσι πρέπει να είναι και η φωνή του ΔΗΣΥ στην Ευρώπη. Μια σύγχρονη φωνή, πειστική και εξωστρεφής, όχι μια φωνή που να δημαγωγεί για εσωτερική κατανάλωση», τόνισε. «Από τον καιρό που τέλειωσα τον στρατό, δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο εκτός από την ΕΕ», εξήγησε, αναφερόμενος στην πορεία της καριέρας του, που είναι συνυφασμένη με την Ευρώπη. «Είμαι εδώ και θέλω να συμβάλω σε μια δυνατή και αποτελεσματική Ευρώπη. Σε ένα ευρωπαϊκό, μεγάλο, πρώτο ΔΗΣΥ, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Θέλω να συμβάλω θετικά, με άποψη και με λόγο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στην Κύπρο για αυτά που έρχονται. Σας υπόσχομαι ότι, αν με εμπιστευτείτε, θα σας βγάλω ασπροπρόσωπους. Την Κύπρο, τον ΔΗΣΥ και τους πολίτες της», υπογράμμισε.

Η Ελένη Σταύρου δήλωσε από πλευράς της ότι η τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο αποτελεί για την ίδια επιβράβευση της πορείας της. «Αυτοσκοπός των επικείμενων Ευρωεκλογών δεν είναι η επιλογή ευρωβουλευτών με την στενή έννοια. Είναι να μελετήσουμε υπεύθυνα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στον περιβάλλοντα χώρο που δυνατόν να αφορούν και την φυσική και κρατική οντότητά μας», επεσήμανε. «Γνωρίζω καλά το γεωπολιτικό σκηνικό και ξέρω πώς πρέπει να εργάζεται ένας Κύπριος ευρωβουλευτής για την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας αλλά και του έθνους», τόνισε. Η κ. Σταύρου αναφέρθηκε συνοπτικά στη δραστηριότητά της στις Βρυξέλλες. «Ζητώ την ψήφο του περήφανου Συναγερμικού κόσμου για να συνεχίσω να εργάζομαι. Για να συνεχίσω να εκπροσωπώ και να δουλεύω για τη σύγχρονη Ελληνίδα, Ευρωπαία της Κύπρου. Για να κατοχυρώσουμε το δικαίωμα της εθνικής μας ασφάλειας», σημείωσε. «Εργάζομαι για την περήφανη παράταξή μας με αξιοπρέπεια. Ταυτίζομαι και παλεύω στο πλευρό όσων πραγματικά θέλουν την ενότητα. Πρέπει να πείσουμε ξανά τον κυπριακό ελληνισμό ότι ο ΔΗΣΥ και ξέρει και μπορεί να κυβερνά και να διασφαλίζει τον Ελληνισμό στην Κύπρο», υπογράμμισε.

Ο άλλος ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς, ανέφερε στη δική του ομιλία πως πριν από πέντε χρόνια έδωσε την υπόσχεση πως θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης. «Πέντε χρόνια μετά μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι έκανα τα πάντα για να κρατήσω την υπόσχεσή μου», είπε. Η θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν δύσκολη, δήλωσε, σημειώνοντας κάποιους σημαντικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου ως συντονιστή στο ΕΛΚ και της ψήφισής του ως ευρωβουλευτής της χρονιάς στον τομέα της υγείας. Είπε πως αυτός ο αγώνας έγινε από προσωπικός σε μια τεράστια συλλογική μάχη, που αργά ή γρήγορα θα την κερδίσουμε. «Με οδηγό την εμπειρία, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τη δυναμική διεκδίκηση, η φωνή αυτή της παράταξης ήταν και θα παραμείνει ισχυρή. Η Κύπρος μας χρειάζεται να παραμείνουμε δυνατοί», τόνισε. Ρίχνομαι στη μάχη με μοναδικό σκοπό να κρατήσουμε ψηλά την ευρωπαϊκή σημαία και την Κύπρο, υπογράμμισε και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να νικήσουν.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα, δηλώνοντας ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας πολύ μεγάλης πρόκλησης και οι Ευρωεκλογές είναι μεγάλο στοίχημα για τον ΔΗΣΥ. «Προερχόμαστε από μια εκλογική αποτυχία, η οποία κατά γενική ομολογία πλήγωσε όλους μας. Τώρα είναι η ώρα να επαναφέρουμε τον ΔΗΣΥ στην πρωτοπορία, να κλείσουμε τις πληγές», είπε. Είναι στο χέρι μας να παραμείνει ο ΔΗΣΥ πρώτος και ισχυρός, πρόσθεσε. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε άπαντες ότι δεν είναι η ώρα του εγώ και των προσωπικών στοιχημάτων και της προσωπικής επικράτησης, είναι η ώρα του εμείς, είναι η ώρα του ΔΗΣΥ, υπέδειξε. «Αποφάσισα να διεκδικήσω εκλογή στο Ευρωκοινοβούλιο με την πεποίθηση ότι η Κύπρος μπορεί και πρέπει να έχει ισχυρή φωνή στην ΕΕ», είπε, ενώ αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε ως Υπουργός Υγείας. «Μπορώ να είμαι χρήσιμος και ωφέλιμος για τον τόπο και την παράταξη. Δεν με τρομάζουν τα δύσκολα γιατί μεγάλωσα στα δύσκολα», τόνισε. Αναφέρθηκε στην οικονομία, το μεταναστευτικό, την υγεία, την ακρίβεια, τον γεωργικό τομέα και τα ευρωπαϊκά κονδύλια, όπως και το Κυπριακό. «Ως Αμμοχωστιανός, και πιστεύω ότι εκφράζω κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, δεν θα συμβιβαστώ με την νομιμοποίηση της διαίρεσης», τόνισε. «Ο ΔΗΣΥ μπορεί και πρέπει να έχει δυνατότερη φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο. Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε», υπογράμμισε ο κ. Χατζηπαντέλα.

429780030_1076127113662455_6270967175379158704_n

427003784_722839516675132_3035151213707862026_n

430182629_2655533107945190_6347931058240647279_n

429594427_785080820144001_1956985637881155158_n

429618939_391230476964670_2288623961124382847_n

1

Δημητρίου: Ενώπιον ενός μεγάλου οράματος

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως είμαστε περήφανοι για τις μάχες που δώσαμε για αυτό το κόμμα και τον τόπο και πανέτοιμοι για τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας. «Δεν βρισκόμαστε ενώπιον της επιλογής ενός κόμματος, αλλά ενώπιον ενός μεγάλου οράματος», τόνισε. Η επικείμενη μάχη, είπε, δεν αφορά μόνο τον ΔΗΣΥ αλλά την Κύπρο μας.

Περιέγραψε την Ευρώπη που θέλουμε, ενώ σημείωσε πως «θέλουμε την ΕΕ να ηγείται». Η προστασία και η υπεράσπιση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής είναι ο πυρήνας της πορείας μας προς το μέλλον και πρέπει να διασφαλιστεί ως το μεγαλύτερο κεκτημένο, τόνισε, ενώ παράλληλα έστειλε και μηνύματα για το Κυπριακό.

Έχουμε ενώπιον μας ένα μεγάλο διακύβευμα και μια μεγάλη ευκαιρία για την πορεία της χώρας μας, τόνισε η κ. Δημητρίου. «Είμαστε η πολιτική δύναμη που άνοιξε τους δρόμους για να κυματίζει η σημαία της ΕΕ στην Κύπρο, που έβαλε τα θεμέλια για την ευρωπαϊκή προοπτική», σημείωσε. «Είμαστε η δύναμη της αλήθειας και του πολιτικού ρεαλισμού, ανάχωμα σε κάθε λαϊκισμό», είπε. «Δεν χωρά ο ΔΗΣΥ ούτε σε κουτιά, ούτε σε νόρμες, ούτε σε στερεότυπα, ούτε σε αγκυλώσεις. Είναι πέραν και πάνω από πρόσωπα. Είναι ιδέες και αρχές», τόνισε, ενώ ανέδειξε τον δυτικό προσανατολισμό του ΔΗΣΥ. Όταν το ΑΚΕΛ κατέβαινε στους δρόμους φωνάζοντας «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», εμείς διαμορφώναμε πολιτικές για μια Κύπρο εντός της Ευρώπης, ανέφερε περαιτέρω.

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ παραδέχθηκε ότι η ΕΕ δεν είναι κοινωνία αγγέλων, τονίζοντας πως το θέμα είναι να δούμε την μεγάλη εικόνα και να αναγνωρίσουμε ευκαιρίες. «Η Κύπρος χρειάζεται έναν ενωμένο, ισχυρό ΔΗΣΥ, μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία, ένα ισχυρό ΕΛΚ», υπογράμμισε. «Δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή. Γιατί; Η απάντηση βρίσκεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη», είπε.

Η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα η παράταξη τραυματίστηκε. «Θα ενώσουμε ξανά το κόμμα μας. Είναι μία από τις αποστολές που προσωπικά μου αναθέσατε», είπε. Ανέφερε πως σέβεται και τιμά όλους και είναι ευγνώμων. Δεν μπορεί να αναμένετε από εμάς να κουβαλήσουμε στις πλάτες μας βαρίδια του οποιουδήποτε, ήταν η έκκλησή της. «Και λάθη θα κάνουμε και αστοχίες θα υπάρξουν. Ποτέ όμως επί σκοπού», τόνισε. Πρέπει να προχωρήσουμε με συλλογικότητα για τον τόπο, σημείωσε. «Την αποστολή μας και τον ρόλο μας τον ξέρουμε πολύ καλά. Και πώς θα πολιτευτούμε και πώς θα αντιπολιτευτούμε», σημείωσε ο κ. Δημήτριου.

«Στις 9 Ιουνίου ο ΔΗΣΥ πάει στις κάλπες. Οι πολίτες νοιώθουν σύγχυση, αμηχανία και απογοήτευση. Η καθημερινότητά τους γίνεται ολοένα και πιο δυσβάστακτη και η παράταξη αυτή αποτελεί το μοναδικό τους καταφύγιο», τόνισε. Ζήτησε από σήμερα να αφήσουμε στην άκρη την οποιαδήποτε αντιπαράθεση. «Ο ΔΗΣΥ δεν είναι κτήμα κανενός και καμίας. Ανήκει μόνο στον περήφανο κόσμο που βλέπω απέναντί μου, που στέκεται δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε μάχη, σε κάθε αναμέτρηση». Διεκδικούμε και θα κρατήσουμε την πρωτιά, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Εξέφρασε περηφάνεια για το ψηφοδέλτιο της παράταξης, λέγοντας ότι όλοι είναι καταρτισμένοι, εξειδικευμένοι, με καθαρότητα λόγου και θέσεων. Το ψηφοδέλτιό μας παρουσιάζει μια δυναμική σύνθεση έξι αξιόλογων και ικανοτήτων υποψηφίων, με ποικιλομορφία εμπειριών, πρόσθεσε. «Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα και θα την στηρίξουμε όπως της αξίζει. Ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει πρωταγωνιστής. Σας διαβεβαιώ. Η μεγαλύτερη παράταξη του τόπου», υπογράμμισε η πρόεδρος του κόμματος. «Προχωράμε, λοιπόν, μαζί. Μόνο αυτή είναι η επιλογή, την οποία έχουμε ενώπιον μας», τόνισε. «Δυνατή ομάδα του ΔΗΣΥ, δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη!», είπε.

429511356_7433822726679025_6773621061622297246_n

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο