Πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του πρωταθλήματος δείχνει η Επιτροπή Δεοντολογίας-Στο κάδρο 14 παιγνίδια

Για πιθανότητα επηρεασμού και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του πρωταθλήματος κάνει λόγο η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε ανακοίνωσή της, σε σχέση με τα ευρήματα των ερευνώντων λειτουργών. Η Επιτροπή αναμένεται σύντομα να παραδώσει το πόρισμα, μαζί με το υλικό που έχει συλλεχθεί στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ θα προωθήσει και προς την ΚΟΠ τις εισηγήσεις των ερευνώντων λειτουργών.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει από τους Ερευνώντες Λειτουργούς το πόρισμα για θέματα που αφορούν την διαιτησία ποδοσφαίρου το οποίο και έχει υιοθετήσει στην ολότητά του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Με βάση τα ευρήματα των Ερευνώντων Λειτουργών προκύπτει ότι ενδεχόμενα να υπάρχουν 7 περιπτώσεις αγώνων μεταξύ της περιόδου 2019 και 2023 που ενδεχομένως να έχουν χειραγωγηθεί και περαιτέρω εντοπίζονται άλλες 7 διαφορετικές περιπτώσεις που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω από την Αστυνομία καθότι φαίνεται ότι ενδεχομένως να αφορούν σε επηρεασμό και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του Πρωταθλήματος», τονίζει περαιτέρω.

«Οι Ερευνώντες λειτουργοί έχουν προχωρήσει στην καταγραφή καταλόγου ενεργειών που πρέπει να ληφθούν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για βελτίωση των πραγμάτων ούτως ώστε να μειωθεί η προκατάληψη. Οι εισηγήσεις των Ερευνώντων Λειτουργών θα αποσταλούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου», σύμφωνα με την Επιτροπή.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα διευθετήσει σύντομα συνάντηση με τον έντιμο κύριο Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας για να του παραδώσει το πόρισμα καθώς επίσης και ολόκληρο το υλικό το οποίο έχουν συλλέξει οι Ερευνώντες Λειτουργοί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» και την Πέμπτη ο κίνδυνος δασικών πυρκαγιών
Παρέμβαση Επιτρόπου Διοικήσεως για τις συνθήκες στις Κεντρικές-Κρατούμενοι κοιμούνται στα πατώματα
Πόρτα εν κινήσει οχήματος τραυμάτισε πεζό στη Λεμεσό-Αναζητείται ο οδηγός
Βάζουν εμπόδια στην ενημέρωση τα Δικαστήρια
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Φασούρι-Διερευνώνται τα αίτια
Συνελήφθη 29χρονος για επίθεση αστυνομικού
Εξετάζει βιντεοσκοπημένο υλικό για την υπόθεση της Metamax-Eξακλουθεί να νοσηλεύεται ο 63χρονος
Ελαφρά βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του 17χρονου εθνοφρουρού που μεταφέρθηκε στο Παρίσι
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 50χρονος για τον φόνο του κουνιάδου του στην Πάφο
Αναβλήθηκε η δίκη για το φόνο του 52χρονου στην Ορμήδεια-Παραμένει υπό κράτηση ο «Κότας»