Κουβαλούσε 4,000 λίτρα παράνομα καύσιμα από τα κατεχόμενα σε ειδικά διαμορφωμένο βαν

Ποσότητα καυσίμων βάρους 4,000 λίτρων φέρεται να μετέφερε παράνομα με το όχημά του, από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, 39χρονος ο οποίος ανακόπηκε για έλεγχο χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας.

Μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ κατά τη διάρκεια περιπολίας σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο τον 39χρονο, τον οποίο αντιλήφθηκαν να κινείται από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, οδηγώντας βαν όχημα.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε σε διαμορφωμένο ντεπόζιτο εντός του οχήματος ποσότητα καυσίμων, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για πετρέλαιο κίνησης βάρους 4,000 λίτρων.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε με το όχημά του στις εγκαταστάσεις της ΜΜΑΔ, όπου κλήθηκαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση λόγω αρμοδιότητας.

Δειτε Επισης

Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας
Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου-Επιχειρούν πέντε πτητικά μέσα
Η χρήση σμυρίλιου προκάλεσε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Καταγγέλλει τους πολίτες το Τμήμα Δασών καθώς δεν είχαν άδεια
Τραγωδία στην Πάφο-28χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Τρεις νέες συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή και απόπειρα φόνου στην Πάφο
Υλοποιήθηκε το 45% των ανακλήσεων σε οχήματα με ΤΑΚΑΤΑ-Παραμένουν ακόμη 37.000 για αντικατάσταση των αερόσακων
Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας επηρέασε γραφεία εταιρείας και οχήματα-Διερευνώνται τα αίτια
Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών έπειτα από πυρκαγιά στην Πάφο-Παραμένουν σε επιφυλακή