Έφηβος ανακάλυψε πως ο επί 10 χρόνια κολλητός του είναι… ηθοποιός που έχουν προσλάβει οι γονείς του

Ένας έφηβος από τη Νέα Υόρκη άφησε άναυδους τους ακόλουθούς του στο TikTok αφού μοιράστηκε μια ιστορία για το πώς ο καλύτερός του φίλος ήταν στην πραγματικότητα ένας μισθωμένος ηθοποιός.

Ο Lawson Spolansky περιγράφει τον εαυτό του στο βιογραφικό του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ως έναν «ντροπιαστικό καλύτερο φίλο», αλλά νωρίτερα αυτό το μήνα μοιράστηκε μια ιστορία τρόμου για το ποιος ακριβώς ήταν ο δικός του «καλύτερος φίλος».

Σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές, ο Spolansky ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν ήταν πέντε ετών και παρουσίαζε κάποια «κοινωνικά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς» στο σχολείο.

«Εγκέφαλος» της απάτης αποδείχθηκε η θεία του

Μια μέρα του Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στην παιδική χαρά, ο Spolansky έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να έρθει ένα μικρό ξανθό αγόρι και να αρχίσει να τον «κοροϊδεύει».

Η μητέρα του αγοριού ήρθε γρήγορα να τον βοηθήσει και τα δύο μικρά αγόρια έκαναν στη συνέχεια παρέα.

Τον επόμενο Σεπτέμβριο, ο Spolansky είδε έκπληκτος το ίδιο ξανθό αγόρι, το οποίο αναγνώρισε με το όνομα Dexter, να κάθεται δίπλα του στο σχολείο. Με την πάροδο των χρόνων άρχισε να αναπτύσσεται μια «στιβαρή» φιλία, ενώ και ο Spolansky αισθανόταν πιο άνετα και άρχισε να τα πηγαίνει καλύτερα στο σχολείο.

Το ταξίδι

Το 2018 ο Dexter πρότεινε στον Spolansky να πάνε ταξίδι στο Παρίσι και την Ισπανία με τα χρήματα που είχε λάβει στα γενέθλιά του. Όλα άλλαξαν την επόμενη ημέρα, όταν ο Dexter άρχισε να προβάλλει διάφορες δικαιολογίες για το γιατί δεν γίνεται να φύγουν τελικά.

Όλα άλλαξαν όταν ο Spolansky έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του Dexter στο Instagram, μαζί με τη μητέρα και την ίδια τη θεία του Spolansky να κάνουν διακοπές στο Χόλιγουντ, ένα ταξίδι που τον έκαναν να πιστεύει ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν.

Η αλήθεια ήρθε τελικά στο φως το 2021 από μια απροσδόκητη πηγή: Ο τότε φίλος του Spolansky, ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός στην πισίνα για τη μαμά του Dexter. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα δεν ήταν η μητέρα του Dexter αλλά η μάνατζερ του, και ο εγκέφαλος πίσω από αυτή την περίτεχνη πρόφαση δεν ήταν άλλος από τη θεία του Spolansky, κολλητή φίλη με την πραγματική μαμά του Dexter.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αποδείχθηκε πως η ψυχοθεραπεύτρια του Spolansky ήταν η αδερφή της μάνατζερ του Dexter.

«Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το μοιραστώ» λέει στο βίντεό του ο νεαρός Tiktoker με τα σχόλια από κάτω να πληθαίνουν και αρκετούς να δηλώνουν ότι η ιστορία αποτελεί επινόησή του.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

TikToker ισχυρίζεται πως βρήκε την πραγματική ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
BINTEO: Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν από 19 χρόνια
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
BINTEO: H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό
Τέσσερις Γερμανοί γιόρταζαν τα γενέθλια του Χίτλερ στο σπίτι που γεννήθηκε και συνελήφθησαν
BINTEO: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι επιλέγοντας... πληρωμή με μετρητά.