Με ξύλα και με σίδερα η συμπλοκή στη Λεμεσό-Ελεύθερος ο ένας από τους τρεις

Με ξύλα και με σίδερα είχαν προκαλέσει τη συμπλοκή στην υπό ανέγερση πολυκατοικία στη Λεμεσό, οι πέντε που επιτέθηκαν στον εργοδότη και συναδέλφους τους, με την Αστυνομία να εξακολουθεί να καταζητεί δύο πρόσωπα, ενώ ο ένας εκ των συλληφθέντων αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε τρεις για τη συμπλοκή στη Λεμεσό, συνεχίζουν να καταζητούνται ακόμη δυο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πέντε είχαν στην κατοχή τους διάφορα επιθετικά όπλα, μεταξύ άλλων ξύλα και σίδερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκε στην περιοχή Ομόνοιας στη Λεμεσό, λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής. Σημειώνεται πως τρεις υπάλληλοι εργοληπτικής εταιρείας, οι οποίοι διαμένουν εντός του περιφραγμένου χώρου ανεγειρόμενης πολυκατοικίας στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, άκουσαν δυνατούς θορύβους. Αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να κατεβαίνουν από τη σκάλα στο ισόγειο. Κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα, ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Ενημέρωσαν σχετικά τον εργοδότη τους.

Την ίδια ώρα, τέσσερα πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο τους προσέγγισαν και τους επιτέθηκαν, καταφέρνοντας να απελευθερώσουν και τον άντρα που είχαν προηγουμένως ακινητοποιήσει οι υπάλληλοι. Οι πέντε διέφυγαν από την περιοχή. Ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ένας εκ των υπαλλήλων της εταιρείας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και τα χείλη. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο. Οι άλλοι δύο υπάλληλοι της εταιρείας αν και έφεραν εμφανή τραύματα δεν επιθυμούσαν να εξεταστούν από γιατρό.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Από τις μέχρι τώρα ανακρίσεις και έρευνες της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον τεσσάρων προσώπων, οι οποίοι καταζητούνται. Ενώπιον της Αστυνομίας, έχει τεθεί μαρτυρία ότι ένας εκ των υπόπτων εργαζόταν στην οικοδομή, παραμένει όμως απλήρωτος και ο εργοδότης του φέρεται να του οφείλει το ποσό των 900 ευρώ.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων. Πρόκειται για άντρες ηλικίας 25, 23 και 21 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του 25χρονου δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό και αφέθηκε ελεύθερος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια και τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε πολυκατοικία-Καταζητούνται τέσσερις

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Διέκοψε και ανακοινώνει την Κυριακή την απόφαση για κράτηση των εννέα το Δικαστήριο-Στο επίκεντρο ο πληροφοριοδότης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές