Λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά του σκοτώθηκε ο 15χρονος-«Πήγε να βγάλει selfie και έπεσε»

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τον πατέρα του δούλευε ο 15χρονος που έπεσε από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το Star, ο 15χρονος φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια. Ο έφηβος πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό και βρέθηκε στο κενό.

«Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι, αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά» δήλωσε ο παππούς του μιλώντας στο Star.

Ο 15χρονος μια ημέρα πριν την τραγωδία είχε τα γενέθλιά του: «Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα, του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, "παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες"» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο παππούς του 15χρονου, το παιδί πήγε να βγάλει σέλφι, όταν έγινε η τραγωδία: «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σέλφι, φωτογραφία και έγινε το μοιραίο» δήλωσε.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 15χρονου.

Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση «βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Γιάννη».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη-Νεκρός 15χρονος που έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Δειτε Επισης

Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Έτσι στήθηκε η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή-Καρτέρι μετά από συνεδρία με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους
Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Σε φιλική ατμόσφαιρα το δείπνο για τον Τατάρ-«Βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη με εποικοδομητική και αποφασιστική στάση»
Δέχεται λεκτικές επιθέσεις από συγκρατούμενες της η Μουρτζούκου-Νέα καταγγελία για τον θάνατο και έκτου βρέφους
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Η Λιβύη κατέθεσε χάρτη με υφαλοκρηπίδα έως την Κρήτη: «Δεν παράγει έννομα αποτελέσματα», απαντά η Ελλάδα
Ο πιλότος του boeing της Air India έκοψε την παροχή καυσίμου στους κινητήρες-Ψάχνουν αν υπέφερε από κατάθλιψη
Συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία μέρα η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη
Φιντάν: Ακολουθεί ντε φάκτο πολιτική το Ισραήλ, αγνοεί κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα άλλων χωρών