Στο κενό η καταγγελία του Άρη για δηλητηρίαση-Καμία ένδειξη από τις επιστημονικές εξετάσεις

Στο κενό φαίνεται να πέφτει η καταγγελία του Άρη Λεμεσού για την τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, μία μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση σε είκοσι ποδοσφαιριστές του Άρη-Έξω φρενών ο Σπιλέφσκι

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, μετά την καταγγελία από την ομάδα του Άρη για το περιστατικό, έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες από πλευράς της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσον οποιοδήποτε πρόσωπο εσκεμμένα δηλητηρίασε τους ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, στη διάρκεια πάρτι που έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας, μία μέρα πριν τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ.

Από τις επιστημονικές εξετάσεις που έκανε η Αστυνομία, τόσο επί των φαγητών που κατανάλωσαν τα μέλη του Άρη, όσο και από αναλύσεις κοπράνων, δεν διαφάνηκε οτιδήποτε που να παραπέμπει σε εσκεμμένη δηλητηρίαση της ομάδας της Λεμεσού. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η δηλητηρίαση ενδεχομένως να οφείλεται σε κακής ποιότητας προϊόν, που καταναλώθηκε, με αποστέλεσμα να σημειωθεί η μαζική τροφική δηλητηρίαση.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσε τον Άρη για τα ευρήματά της, όπως και για το γεγονός ότι δεν συτνρέχουν λόγοι, ώστε η Αστυνομία να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονόταν της υπόθεσης, περίπου 20 ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ του Άρη έπαθαν σοβαρή τροφική δηλητηρίαση και αυτό με βάση τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ομάδας της Λεμεσού, οφειλόταν σε εκδήλωση που έκανε η ομάδα πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Τα πρόσωπα που δηλητηριάστηκαν χρειάστηκαν να επισκεφθούν το νοσοκομείο, ενώ ακολούθησε και η καταγγελία στην Αστυνομία.

Για το περιστατικό είχε τοποθετηθεί και ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος έγραψε «πρώτα κάνουν διακρίσεις, μετά σου λένε να πεθάνεις, έπειτα ρίχνουν μπάλες επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο και τώρα τροφική δηλητηρίαση. Τι θα ακολουθήσει; Είναι ντροπή. Είναι ότι πιο άσχημο και βρώμικο είδα ποτέ μου. Σ’ ένα τόσο ωραίο νησί, να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με αυτά τα πράγματα. Είναι γελοίο, αλλά να ξέρουν πως όλα γυρνάνε».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Άρη διέγραψε την ανάρτησή του και δεν δόθηκε καμία συνέχεια στο όλο περιστατικό.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά