Αποφάσισε να μην εφεσιβάλει την απόφαση στην υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου το ΔΣ του ΡΙΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, μέσω της οποίας γνωστοποιεί την απόφαση για μην ασκήσει έφεση στην υπόθεση Ευδοκίας Λοϊζου.

Όπως αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, «στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και έπειτα από εκτενή συνεδρία ημ. 12/3/24, εξετάζοντας με τη δέουσα προσοχή όλα τα δεδομένα τα οποία είχε ενώπιον του, αποφάσισε όπως μην εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στην υπόθεση Ευδοκία Λοϊζου Vs ΡΙΚ».

Παράλληλα το ΔΣ του ΡΙΚ προσθέτει ότι, «η απόφαση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να επιλύσει προβλήματα, να κλείσει πληγές του παρελθόντος, και να γυρίσει μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ιδρύματος».

Παράλληλα αναφέρει πως, «το νέο Συμβούλιο, ευελπιστεί ότι η υπόθεση αυτή θα μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα, αλλά και θα δώσει το έναυσμα για την υλοποίηση μιας πολυετούς διεκδίκησης, διοίκησης και προσωπικού, για την ανέγερση νέων σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων του».

Καταλήγοντας το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ τονίζει πως, «προς αυτή την κατεύθυνση το νέο Δ.Σ. είναι έτοιμο να εργαστεί σκληρά σε συνεργασία με την Πολιτεία και τους ανώτερους θεσμούς του κράτους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με παρέμβαση ΠτΔ δεν εφεσιβάλλεται η απόφαση κατά ΡΙΚ για την υπόθεση της Ευδοκίας-«Πραγματικά λυτρώνομαι»

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος σε παραλία της Πάφου
Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία-Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι μετά από καυγά με τον σύζυγο της
Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα