Ώρες αγωνίας για την 81χρονη Φροσούλα που χάθηκε στη Λακατάμεια (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΦΡΟΣΟΥΛΑΣ ΜΑΣΟΥΡΕΚΟΥ, 81 ετών, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λακατάμεια, από τις 15 Μαρτίου 2024.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με πράσινα μάτια και καστανοκόκκινα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

froso

Δειτε Επισης

Καταζητούνται τρία πρόσωπα για σοβαρά αδικήματα στην επαρχία Αμμοχώστου (pics)
Τραγωδία στη Βερόνα-Νεκρός 19χρονος από ηλεκτροπληξία αφού ανέβηκε σε οροφή τρένου
Προγραμματίζει συνάντηση ηγετών Ε.Ε. και χωρών της περιοχής στην Κύπρο ο Πρόεδρος
Προανήγγειλε από το Ισραήλ πρόγραμμα υποτροφιών προς τιμήν του Ιωνά Καρούση ο Μητσοτάκης
Παραληρούσε ο 51χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς-«Όταν έρθουν θα τους σκοτώσω για να γίνω ήρωας»
Νεκρή η έγκυος που απεγκλωβίστηκε έπειτα από 50 ώρες από χαλάσματα στην Μιανμάρ
Νέα κοινοτάρχης Άλασσας η Ξένια Κωνσταντίνου-Εκλέχθηκε με οκτώ ψήφους διαφορά
Έκρυψε στη μηχανή του αυτοκινήτου παράνομα καπνικά από τα κατεχόμενα-Επιβλήθηκε πρόστιμο σε 69χρονο (pics)
Έξαλλος με Πούτιν ο Τραμπ-«Αν δεν υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία, έρχονται δασμοί στο ρωσικό πετρέλαιο»
Χαιρέτησε την απόφαση της Ελλάδας που θα τιμά την 1η Απριλίου η Πρόεδρος της Βουλής