Πιάστηκαν στα χέρια ανήλικοι σε κέντρο φιλοξενίας στη Λάρνακα, τραυμάτισαν και αστυνομικό-Οκτώ συλλήψεις

Στη σύλληψη οκτώ νεαρών, οι οποίοι φιλοξενούνται σε ξενοδοχειακή μονάδα – κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, στη Λάρνακα, προχώρησαν το βράδυ μέλη της Αστυνομίας, κατά την καταστολή επεισοδίων βίας, που σημειώθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας από τους νεαρούς και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία στο κέντρο φιλοξενίας.

Τα επεισόδια άρχισαν λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, όταν αριθμός νεαρών συνεπλάκησαν στο κέντρο φιλοξενίας, ενώ ένας από τους νεαρούς, ηλικίας 17 ετών, επιτέθηκε εναντίον άλλου. Μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν σε υπηρεσία στο κέντρο φιλοξενίας, επενέβηκε και δέχθηκε επίθεση από τον 17χρονο, καθώς και από άλλους νεαρούς. Μεταξύ τους και δεύτερος νεαρός, 17 ετών, ο οποίος επιτέθηκε στον αστυνομικό γρονθοκοπώντας τον.

Με την επέμβαση και άλλων μελών της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, καταστάληκαν τα επεισόδια, ενώ ο αστυνομικός και ο πρώτος 17χρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν περίθαλψης και πήραν εξιτήριο. Ακολούθησε η σύλληψη των δύο 17χρονων, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Γύρω στις 11.00 το βράδυ, ξέσπασαν νέα επεισόδια βίας στο κέντρο φιλοξενίας, από αριθμό άλλων νεαρών, που επιτέθηκαν εναντίον μελών της Αστυνομίας, καθώς και εναντίον του διευθυντή του ξενοδοχείου.

Με τα νέα επεισόδια βίας, δύο λειτουργοί των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, εγκλωβίστηκαν σε όροφο του κέντρου φιλοξενίας. Αυτοί απεγκλωβίστηκαν από αστυνομικούς, που με νέα επέμβαση τους, κατέστειλαν τα επεισόδια, προχωρώντας και στη σύλληψη έξι νεαρών φιλοξενουμένων στο κέντρο, ηλικίας 17 ετών οι πέντε από αυτούς, και 16 ετών ο έκτος.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση σε ζεύγος τουριστών-Εντοπίστηκαν σπρέι αερίων στην οικία 17χρονου
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
ΒΙΝΤΕΟ: Πύρινη λαίλαπα στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες, δεκάδες συλλήψεις
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί πυροσβέστες μετά από ενέδρα από ελεύθερο σκοπευτή στις ΗΠΑ
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου
ΕΟΑ δύο ταχυτήτων, υπερβολικός αριθμός αντιδημάρχων-Μελετά σενάρια και ψάχνει λύσεις το ΥΠΕΣ
Φουλάρει για παραγωγή πολιτικής, μιλά με ενδιαφερόμενους για τις Βουλευτικές το Volt
Ακούει την ποινή του ο Αρχιλοχίας για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαννιού-«Δεδομένη η πειθαρχική δίωξη εναντίον του»
Νέες φουρτούνες για το ΥΠΑΝ, ανοίγει το κεφάλαιο οργανικές θέσεις-Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια