Διαψεύδει η κόρη του Τατάρ τις φήμες ότι έχει πλαστό πτυχίο

«Λυπάμαι που μοιράζομαι μια τέτοια ανάρτηση μαζί σας» έγραψε η κόρη του Ερσίν Τατάρ, Τζιανέβ που θέλησε να αναφερθεί στις υπόνοιες ότι και η ίδια έχει πλαστό πτυχίο καθώς είναι απόφοιτος του «παιδαγωγικού τμήματος» του «πανεπιστημίου υγείας και κοινωνικών επιστημών» στην κατεχόμενη Μόρφου, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των πλαστών πτυχίων.

Υπενθυμίζεται ότι η Αβρούπα πολύ πρόσφατα διερωτούνταν πρωτοσέλιδα εάν υπάρχει άτομο πολύ κοντά στον Ερσίν Τατάρ με πλαστό πτυχίο.

Η Τζιανέβ Τατάρ αναφέρει ότι αγαπάει πολύ τις σπουδές και μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα animation του Πανεπιστημίου Arts London, έγραψε τρία παιδικά βιβλία τα οποία και οπτικογράφησε μόνη της μεταξύ 2016-2019. Εξηγώντας τι έκανε μετά και κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η κ. Τατάρ έγραψε ότι αποφάσισε να παρακολουθήσει διαδικτυακά μαθήματα παιδαγωγικού περιεχομένου από «πανεπιστήμιο» που τα πρόσφερε, εκφράζοντας την λύπη της γιατί αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα εμπλέκεται στην υπόθεση με τα πλαστά πτυχία.

«Ενώ η εγκυρότητα του πιστοποιητικού που έλαβα ως αντάλλαγμα για την μελέτη μου είναι στην ατζέντα, υποφέρω ως πολίτης όπως και οι άλλοι φίλοι μου που ολοκλήρωσαν σωστά το μάθημα. Δεδομένου ότι είμαι "συγγενής" του προέδρου, νιώθω πολύ προσβεβλημένη και θυμωμένη για τους αβάσιμους και αστήρικτους ισχυρισμούς που με αφορούν» αναφέρει.

Στην ανάρτησή της η θυγατέρα Τατάρ προσθέτει ότι παρακολούθησε τα μαθήματα, τις παρουσιάσεις, τις εργασίες και τις εξετάσεις που απαιτούνταν στο πλαίσιο του σχετικού ακαδημαϊκού έτους και κοινοποίησε ορισμένα έγγραφα επ’ αυτού. Δηλώνει δε πρόθυμη να προσκομίσει περαιτέρω στοιχεία και λεπτομέρειες που μπορεί να απαιτηθούν και να βοηθήσει όσους «κάνουν έρευνα με ηρεμία».

Στο μεταξύ, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και η «δικαστική» διαδικασία για την υπόθεση με τα πλαστά πτυχία, ο Τ/κ ηγέτης πραγματοποίησε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του, με την συμμετοχή της «προέδρου» του «ανωτάτου δικαστηρίου»,  του «γενικού εισαγγελέα», του «προέδρου» της «επιτροπής δημόσιας υπηρεσίας» και του «υφυπουργού παρά τω προέδρω».

Ο κ. Τατάρ δήλωσε κατά την συνάντηση ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του σε όλους τους θεσμούς και στον μηχανισμό της δικαιοσύνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση της Κυβέρνησης μετά τις πιέσεις Νασράλα σε ΕΕ-«Βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρχές του Λιβάνου»
Σχέδιο της Χαμάς να δημιουργήσει μυστική βάση στην Τουρκία αποκαλύπτουν οι Times
Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για τη συνάντηση με Ερντογάν ο Πρόεδρος-Μετέφερε την ανάγκη για Τριμερή
Ανακοίνωσε τους υποψήφιους που στηρίζει στις κοινότητες Κερύνειας ο ΔΗΣΥ
Με παρατράγουδα η πρεμιέρα της εξεταστικής περιόδου-Φωνές για γραπτό υπερβολικής δυσκολίας
Πώς απαντά το Υπ. Μεταφορών για την εικόνα ντροπής σε στάση λεωφορείου-«Τραγική και απαράδεκτη»
Σε εξέλιξη οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής
Παρέμβαση Αβέρωφ για Κυπριακό-«Η ηγεσία της χώρας περιορίζεται στον ρόλο του παρατηρητή και σχολιαστή»
Βρετανίδα ταξίδεψε στη N. Ζηλανδία για να υποβληθεί σε ευθανασία-«Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα σε έναν γαλήνιο θάνατο»
Εντός Μαΐου τα πρώτα αποτέλεσμα της μελέτης για Great Sea Interconnector