Βγαίνει μπροστά η γυναίκα που δέχεται το χτύπημα με τη ζώνη-«Παραποιημένο το βίντεο, λύθηκε η παρεξήγηση»

Τη θέση ότι το βίντεο που δημοσιεύθηκε και δείχνει μοναχό να τη χτυπά με τη ζώνη, είναι παραποιημένο και πως ο λόγος του διαπληκτισμού της με αυτόν, ήταν από δικό της λάθος, εκφράζει η γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, σημειώνοντας πως τα ίδια έχει αναφέρει και στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο βίντεο στη δημοσιότητα από τη Μονή των σκανδάλων-Μοναχός χτυπά με ζώνη γυναίκα

Η Έλενα Ρούσου, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στου Facebook, αναφέρει πως, «με στεναχωρεί αφάνταστα ότι σας ανάγκασαν σήμερα να είσαστε δέκτες συγκεκριμένου βίντεο που «δειχνει» με σκληρό τρόπο ότι έτυχα «βάναυσου ξυλοδαρμου» από ένα Μόναχο της Ιερας Μονής του Οσίου Αββακουμ».

Η κα. Ρούσου διαβεβαιώνει ότι, «το βίντεο είναι παραποιημένο. Ναι είχαμε ένα διαπληκτισμό με τον Μοναχό που προέκυψε από παρεξήγηση για την οποία έφταιγα εγώ. Δεν συνέβη κάτι που να μου άφησε τραύματα», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο βίντεο από τη Μονή με επίδειξη θαύματος-«Δεν θέλω να κάμνουμε show. Αν ήθελα έφκαλλα το στες ειδήσεις»

Και προσθέτει πως δεν έχει κανένα παράπονο από τον μοναχό. «Η μεταξύ μας παρεξήγηση λύθηκε και από την επόμενη μέρα οι σχέσεις μας είναι όπως πριν. Δηλαδή πολύ καλές. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!! Αυτά τα έχω δηλώσει και στην αστυνομία», καταλήγει.

Λίγες ώρες μετά, η κ. Ρούσσου επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως είναι αναληθείς αναφορές περί απαγωγής, εκβιασμού ή χρηματισμού και τονίζει πως από τον Αύγουστο είχε «πάμπολλες ευκαιρίες αν ήθελα να αποδράσω».

«Αγαπητοί φίλοι και μη,

Ενημερώνω ότι το εν λόγω περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο! Είμαστε στα μέσα του Μαρτίου!!!! Είχα πάμπολλες ευκαιρίες αν ηθελα να «απόδρασω»!!!!

Οποταν τα περί απαγωγής, εκβιασμού ή χρηματισμού, είναι πέραν για περαν αναληθής και στοχευμένα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε είναι μονταρισμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι ψεύτικο», έγραψε.

Πρόσθεσε ότι «η Επίτροπος προστασίας προσωπικού χαρακτήρα έχει διατάξει να κατέβει το μονταρισμένο βίντεο. Επισης ενημερώνω ότι δεν θα παίξω το παιχνίδι κανενός Μητροπολίτη ή κάποιου που τάχα «ανησυχεί». Αρκετά».

Υπενθυμίζεται πως στο στο βίντεο, οι μοναχοί είχαν έντονη λογομαχία με τη γυναίκα, της οποίας φώναζαν επιθετικά, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να ασκήθηκε βία εναντίον της, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ακούγεται να διώχνουν τη γυναίκα από τη Μονή και η ίδια να φωνάζει στο Μοναχό «είσαι άρρωστος» και να λέει «πάτερ, πάτερ για όνομα του Θεού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η συνέχεια των διαλόγων για το θάψιμο του χρηματοκιβωτίου-«Εν τζαι γίνεται να φέρω τη μαγισσούλα να κάμει άμπρα κατάμπρα»

Δειτε Επισης

Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου