Στη φυλακή για επτά χρόνια 30χρονος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού

Ποινή φυλάκισης επτά χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι, «την υπόθεση είχε διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων-ΥΔΥΕΠ, του Αρχηγείου Αστυνομίας».

Αναφέρεται επίσης ότι, «σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, το αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2023, στην επαρχία Λάρνακας.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 30χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας επτά χρόνων.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Απαράδεκτες οι αναφορές στο βιβλίο, δεν εγκρίθηκε από το Υφυπουργείο
Διαβλέπει τις «προεκλογικές» σκοπιμότητες ο ΠτΔ και δεν ακολουθεί-« Το θέμα της Ολγκίν δεν είναι οι σφετεριστές»
Τροποποιείται η νομική αρωγή για να αποφεύγονται τα μονοπώλια δικηγόρων και η άγρα πελατών
Κάλεσμα για αποφυγή νεροπολέμου από Παναγιώτου-Συστάσεις προς τους πολίτες για εξοικονόμηση ενόψει κατακλυσμού
Ανατροπή δεδομένων για Τυχικό-Φέρεται να προσέφυγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την έκπτωσή του
Σε δίλημμα ο ΟΚΥπΥ για το μέλλον της Μονάδας Νεογνών στο Μακάρειο-Η καθυστέρηση και τα δύο σενάρια
Τον Οκτώβριο του 2025 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο κτήριο του Ινστιτούτου Νευρολογίας Γενετικής
Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγέλλει SHEIN στην Κομισιόν ο Σύνδεσμος Καταναλωτών για dark patterns-«Προϊόντα περιείχαν επικίνδυνες χημικές ουσίες»
Πάνω από επτά εκατ. για πρώτη εγκατάσταση νέων γεωργών-Χρηματοδοτική διευκόλυνση για φωτοβολταϊκά