Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αναχωρήσει το πλοίο για τη Γάζα

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αναχωρήσει από τη Λάρνακα το πλοίο το οποίο θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η πολύωρη καθυστέρηση στην αναχώρηση του πλοίου φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη η πλατφόρμα στη Γάζα, η οποία θα υποδεχθεί τους 150 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η αναχώρηση του πλοίου να γίνει την Κυριακή το απόγευμα, στη συνέχεια αυτή μετατέθηκε για τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν υπήρχε ενημέρωση σχετικά με την ώρα αναχώρησής του.

Δειτε Επισης

Ανησυχίες για ένταξη στη ζώνη Schengen έχει το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο-Έστειλαν επιστολή στην ΕΕ
«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Επισκέφθηκε τα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Παναγιώτου και συζήτησε για την ασφάλεια μετά τις ζημιές
Παρέπεμψε σε διακυβέρνηση ΑΚΕΛ για το 12% στις συντάξεις ο Παναγιώτου-Ενόχληση Επ. Εργασίας
Την ενεργό εμπλοκή τους στο νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών ζητούν οι γονείς
Πρόεδρος: Αμετάθετος στόχος η φορολογική μεταρρύθμιση από 1η Ιανουαρίου
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Τουρίστες με buggy έπεσαν σε γκρεμό 50 μέτρων στον Ακάμα
Καταγγέλλουν υπέρβαση ωραρίου και άνιση μεταχείριση πληρωμάτων πολεμικών πλοίων Κάρουλλας και Τσιρίδου
Στο άγνωστο η αναβάθμιση των γηπέδων προσφυγικών Σωματείων-«Τρία γήπεδα βρίσκονται στον αναπνευστήρα»