«Πήραν το καπέλο μου με τα στοιχεία μου»-Όσα αναφέρει ο αστυνομικός που χτυπήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Καλύτερα είναι στην υγεία του ο αστυνομικός, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής τραυματίστηκε από κουκουλοφόρο που τον χτύπησε στο κεφάλι με κράνος, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο έξω από το Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νύχτα τρόμου στη Θεσσαλονίκη-Έσπασαν καταστήματα, χτύπησαν τον Κασσελάκη (vids&pics)

Σύμφωνα με την κόρη του, το πρώτο πράγμα που της είπε ο αστυνομικός πατέρας της, ο οποίος έχει πρησμένο πρόσωπο από τα χτυπήματα, ήταν «έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν». «Φοβόταν γιατί το καπέλο του γράφει τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του» πρόσθεσε η κόρη του αξιωματικού μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το δεύτερο πρόβλημά του είναι ότι αυτά ήταν παιδάκια 17-18-20 ετών» πρόσθεσε η ίδια η οποία κατήγγειλε ότι «στείλανε απροστατεύτους πέντε αστυνομικούς έξω από το Ολυμπιον».

«34 χρόνια υπηρετεί στην ΕΛΑΣ είναι 59 ετών και σε 5 μήνες περιμένει να βγει στη σύνταξη. Αν εκείνη την ώρα ο πατέρας μου δεν ήταν ψύχραιμος και οι απέναντι δεν σταματούσαν, θα λέγαμε ότι κρίμα τον άνθρωπο έκανε τη δουλειά του;» αναρωτήθηκε η ίδια.

«Ο άνθρωπος διακινδυνεύει για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο. Έχει κινδυνεύσει και άλλες φορές αλλά λόγω της ιδιοσυγκρασίας του έχει παρέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα» κατέληξε η κόρη του αστυνομικού.

Η επίθεση έγινε από άτομο που ήταν σε ομάδα κουκουλοφόρων η οποία συμμετείχε στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 16 προσαγωγές λίγη ώρα μετά από επεισόδιο που είχε προηγηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους κατά της τρανσοφοβίας, με αφορμή την επίθεση σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ωστόσο δεν υπήρξε καμία σύλληψη και έτσι όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων κινήθηκε επιθετικά προς τους συγκεντρωμένους. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από την περιφρούρηση της συγκέντρωσης, τα άτομα κυνήγησαν τους κουκουλοφόρους και σημειώθηκαν συμπλοκές. Μάλιστα, ένας νεαρός μπήκε σε κατάστημα εστίασης για να γλιτώσει από αυτούς που τον κυνηγούσαν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε συγκέντρωση κατά της ομοφοβίας-Κουκουλοφόροι απείλησαν τον Κασσελάκη (vids&pics)

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Επανέρχεται ο Δρουσιώτης για την αγωγή από Αναστασιάδη-«Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί»
ΒΙΝΤΕΟ: Φρικτό θανατηφόρο στην Ελλάδα, 30χρονος προσέκρουσε σε νταλίκα για να αποφύγει πεζό
ΒΙΝΤΕΟ: Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι και η κατάσταση παραμένει η ίδια
«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»
Γυρίζουν την πλάτη στα ορεινά, πάνε παραλία όσοι θα εκμεταλλευτούν τις εορτές του Πάσχα
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι
Η θεσμική αντιπαράθεση, οι αναπόφευκτες πολιτικές αποφάσεις και οι μεταρρυθμίσεις στα σκαριά
Ένεση για τα κατεχόμενα χωριά η χαλάρωση κινήτρων για επανεγκατάσταση-Ικανοποίηση για τα μέτρα της Κυβέρνησης