Άνδρας μπούκαρε με μαχαίρι σε σπίτι 49χρονης στη Λακατάμια και την ξυλοφόρτωσε-Στο νοσοκομείο το θύμα

Στιγμές τρόμου έζησε 49χρονη Ελληνοκύπρια, το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της στη Λακατάμια, όταν ένας 46χρονος, επίσης Ελληνοκύπριος, μπούκαρε στο σπίτι και υπό την απειλή μαχαιριού απειλούσε να την σκοτώσει, ενώ την ξυλοκόπησε, πριν άλλο πρόσωπο μπει στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος, πρώην φίλος της 49χρονης, μετέβη στην οικία της και ζητούσε επίμονα να του ανοίξει. Η κοπέλα, δεν άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα ο φερόμενος δράστης να την σπάσει και να εισβάλει στο σπίτι. Τότε, η έντρομη κοπέλα διαπίστωσε ότι ο 46χρονος κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε να την σκοτώσει.

Ακολούθως, ο άνδρας ξυλοκόπησε την κοπέλα μέχρι που τρίτο πρόσωπο που άκουσε τα όσα συνέβαιναν, μετέβη στην οικία, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή. Στη συνέχεια, η 49χρονη με το τρίτο πρόσωπο μετέβησαν στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας, όπου προέβησαν σε καταγγελία για το περιστατικό. Μάλιστα, υπέδειξαν το πρόσωπο το οποίο επιτέθηκε στην κοπέλα και οι Αρχές άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του, βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Αμέσως μετά, η 49χρονη με τη συνοδεία του τρίτου προσώπου, μετέβησαν στο νοσοκομείο, ώστε το θύμα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στον REPORTER, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρόσωπο προέβη σε απειλές σε βάρος της 49χρονης, αφού στο παρελθόν της είχαν αποσταλεί απειλητικά μηνύματα και εξέφρασε φόβους για τη ζωή της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προβεί σε καταγγελία στις Αρχές, όμως δεν έγινε οτιδήποτε, όπως καταγγέλλει πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στα γεγονότα της συγκεκριμένης διένεξης, με αποτέλεσμα να φθάσουμε σε αυτό το επεισόδιο, γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση που τήρησαν οι Αρχές.

Σημειώνεται ότι εναντίον του 46χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της επίθεσης, απειλών και παράνομης εισόδου στην οικία της 49χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από το σήμα του κινητού εντόπισαν τον άτυχο Δημήτρη οι Αρχές-Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Πάνω από 60 τα βίντεο για τα τεκταινόμενα στην Μονή-Εκατέρωθεν καταγγελίες, για κατάθεση οι μοναχοί

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για τα πλαστά διπλώματα-Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι
Οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα ο άτυχος Ευτύχιος-Εξετάσεις για την ταχύτητα των δύο οδηγών
Χειροπέδες στους αναζητούμενους και σε άλλους δύο για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό
Ενέκρινε ξημερώματα την κράτηση των έξι για «Δημητρούι», επιφυλάχθηκε για τους τρεις-Έσπασε κάθε ρεκόρ η διαδικασία
Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα και δεκαοκτώ μέλη έστειλε στην Κύπρο η Ιορδανία
Στην Κύπρο αποστολή από την Ιορδανία για ενίσχυση των πτητικών μέσων αεροπυρόσβεσης
Χειροπέδες σε άλλους δύο για το «Δημητρούι»-Ο ένας κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας ανήμερα του Πάσχα-Έφυγαν με διαφορά τρία χρόνια μάνα και γιος