Ν. Χριστοδουλίδης: Θα εξετάσει το θέμα του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θα εξετάσει το θέμα του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη με την Κυπριακή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γονείς και αθλητές στην Πάφο. 

Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη του στο φιλολογικό μνημόσυνο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη το βράδυ του Σαββάτου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνομίλησε με γονείς και αθλητές του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη  Πάφου οι οποίοι πραγματοποιούσαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας  μπροστά από την προτομή του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Οι μαθητές και οι γονείς με πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «ζητούμε ίση μεταχείριση», «αθλητική δικαιοσύνη για όλους», και «αθλητικοί πρόσφυγες τρία χρόνια είναι πολλά», ανέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την μη εγγραφή τους στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης αλλά και με την μετάβαση τους στην Λεμεσό και σε άλλες πόλεις της Δημοκρατίας για σκοπούς προπόνησης.  

Γονείς και μαθητές ζήτησαν την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την μη εγγραφή τους ως Όμιλος Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην Πάφο αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους και ο πρόεδρος του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη Νικόλας Νικολάου, λέγοντας ότι προσπαθούν με κάθε νόμιμο τρόπο να εγγραφούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης και πάντα βρίσκουν διάφορα εμπόδια.  Οι αθλητές και οι γονείς τους υποστηρίζουν ότι πληρούν όλα τα κριτήρια και η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης δεν θα έπρεπε να είχε απορρίψει το αίτημα τους για εγγραφή του Σωματείου τους. Σήμερα, είπε, στον Όμιλο Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη προποντούνται 110 αθλητές.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης.

Δειτε Επισης

Η Πασχαλινή εκεχειρία που δεν έγινε ποτέ-Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασή της
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
Με αναφορές στο Κυπριακό το πασχαλινό μήνυμα Αρχιεπισκόπου-«Δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεων»