Ν. Χριστοδουλίδης: Θα εξετάσει το θέμα του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θα εξετάσει το θέμα του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη με την Κυπριακή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γονείς και αθλητές στην Πάφο. 

Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη του στο φιλολογικό μνημόσυνο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη το βράδυ του Σαββάτου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνομίλησε με γονείς και αθλητές του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη  Πάφου οι οποίοι πραγματοποιούσαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας  μπροστά από την προτομή του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Οι μαθητές και οι γονείς με πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «ζητούμε ίση μεταχείριση», «αθλητική δικαιοσύνη για όλους», και «αθλητικοί πρόσφυγες τρία χρόνια είναι πολλά», ανέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την μη εγγραφή τους στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης αλλά και με την μετάβαση τους στην Λεμεσό και σε άλλες πόλεις της Δημοκρατίας για σκοπούς προπόνησης.  

Γονείς και μαθητές ζήτησαν την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την μη εγγραφή τους ως Όμιλος Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην Πάφο αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους και ο πρόεδρος του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη Νικόλας Νικολάου, λέγοντας ότι προσπαθούν με κάθε νόμιμο τρόπο να εγγραφούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης και πάντα βρίσκουν διάφορα εμπόδια.  Οι αθλητές και οι γονείς τους υποστηρίζουν ότι πληρούν όλα τα κριτήρια και η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης δεν θα έπρεπε να είχε απορρίψει το αίτημα τους για εγγραφή του Σωματείου τους. Σήμερα, είπε, στον Όμιλο Υδατοσφαίρισης Ευαγόρα Παλληκαρίδη προποντούνται 110 αθλητές.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης.

Δειτε Επισης

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη στο Λευκό Οίκο ο Μπάιντεν-Συναντώνται την Τετάρτη
Προετοιμασία σε δύο επίπεδα για το Κυπριακό-«Ούτε υποτιμώ, ούτε υποβαθμίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν»
Γερμανικές προκλήσεις από ταξιδιωτικό γραφείο-Προτείνει διακοπές στα κατεχόμενα και δίνει λίστα δέκα σημείων
Μοναδικός στόχος του Προέδρου η επανέναρξη των συνομιλιών-«Βρισκόμαστε σε νέα κινητικότητα στο Κυπριακό»
Τα τρία νέα κόμματα, το ερωτηματικό με Οδυσσέα και η πιθανότητα κατακερματισμού της Βουλής
Ο «επαναστάτης» που αντιγράφει το κακό σύστημα και κυριολεκτικά βγάζει τα άπλυτά του στη φόρα
Προχωρεί σε παρουσίαση του προγραμματισμού για το 2025 η Κυβέρνηση-«Πιστοί στις αρχές της Διαφάνειας»
ΥΠΟΙΚ: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με υπεύθυνες πολιτικές για την οικονομία
Στήριξη στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού εκφράζει η Κοινοπολιτεία
Ν.Χριστοδουλίδης:«Επιβεβαίωση της ορθής οικονομικής πολιτικής η αναβάθμηση της πιστοληπτικής μας ικανότητας»