«Πάνω από όλα η Λεμεσός»-Παρουσίασε το πρόγραμμά του ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Η δημιουργία της Κίνησης «Πάνω από όλα η Λεμεσός» ανακοινώθηκε την Πέμπτη σε εκδήλωση στη Λεμεσό κατά την οποία ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος για τη Δημαρχία Λεμεσού Χρίστος Μιχαηλίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες και πτυχές του προγράμματος του.   

Σύμφωνα με ανακοίνωση, όπως ανέφερε ο Παύλος Παραδεισιώτης, η δημιουργία της συγκεκριμένης κίνησης αποτελεί επιτακτική ανάγκη ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν σχετικά με την ανάπτυξη της Λεμεσού, να συζητηθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών αλλά κυρίως, να ενεργοποιηθούν οι Λεμεσιανοί μακριά από κομματικά βαρίδια. Ο Κυριάκος Μαυρίκιος, Αρχιτέκτονας υποστήριξε πως στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, η Κίνηση «Πάνω από όλα η Λεμεσός» στηρίζει την υποψηφιότητα του Χρίστου Μιχαηλίδη βασιζόμενη στο ότι «Ο Χρίστος Μιχαηλίδης έχει δείξει μια σαφή κατανόηση και δέσμευση για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών στην ανάπτυξη της πόλης μας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής ευημερίας και περιβαλλοντικής προστασίας».

Με βασικό στρατηγικό στόχο την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των Δημοτών, ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, παρουσίασε τους στρατηγικούς πυλώνες του προγράμματός του. Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως το πρόγραμμα που προτείνει για τον Δήμο Λεμεσού αποτελείται από πέντε βασικές παραμέτρους, την πρόταξη των συμφερόντων τωνδΔημοτών και της πόλης και η επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας, έναν βιώσιμο Δήμος με βιώσιμη ανάπτυξη, υποδομές και υπηρεσίες αριστείας, μια Λεμεσό της υγειούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και πρωτιάς και διαφάνεια, πληροφόρηση, αμφίδρομη επικοινωνία και ενεργοποίηση συμμετοχής των δημοτών.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως «βασικός στόχος μας είναι η χρήστη Διοίκηση, μια αμιγώς ανεξάρτητη, αξιοκρατική και αποτελεσματική διαχείριση του Δήμου, η πρόταξη στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του Δημότη και να τεθεί η Λεμεσός υπεράνω κομματικού πατριωτισμού, ιδεολογίας και συμφερόντων, σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας για το σύνολο των κατοίκων της».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη