«Πάνω από όλα η Λεμεσός»-Παρουσίασε το πρόγραμμά του ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Η δημιουργία της Κίνησης «Πάνω από όλα η Λεμεσός» ανακοινώθηκε την Πέμπτη σε εκδήλωση στη Λεμεσό κατά την οποία ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος για τη Δημαρχία Λεμεσού Χρίστος Μιχαηλίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες και πτυχές του προγράμματος του.   

Σύμφωνα με ανακοίνωση, όπως ανέφερε ο Παύλος Παραδεισιώτης, η δημιουργία της συγκεκριμένης κίνησης αποτελεί επιτακτική ανάγκη ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν σχετικά με την ανάπτυξη της Λεμεσού, να συζητηθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών αλλά κυρίως, να ενεργοποιηθούν οι Λεμεσιανοί μακριά από κομματικά βαρίδια. Ο Κυριάκος Μαυρίκιος, Αρχιτέκτονας υποστήριξε πως στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, η Κίνηση «Πάνω από όλα η Λεμεσός» στηρίζει την υποψηφιότητα του Χρίστου Μιχαηλίδη βασιζόμενη στο ότι «Ο Χρίστος Μιχαηλίδης έχει δείξει μια σαφή κατανόηση και δέσμευση για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών στην ανάπτυξη της πόλης μας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής ευημερίας και περιβαλλοντικής προστασίας».

Με βασικό στρατηγικό στόχο την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των Δημοτών, ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, παρουσίασε τους στρατηγικούς πυλώνες του προγράμματός του. Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως το πρόγραμμα που προτείνει για τον Δήμο Λεμεσού αποτελείται από πέντε βασικές παραμέτρους, την πρόταξη των συμφερόντων τωνδΔημοτών και της πόλης και η επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας, έναν βιώσιμο Δήμος με βιώσιμη ανάπτυξη, υποδομές και υπηρεσίες αριστείας, μια Λεμεσό της υγειούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και πρωτιάς και διαφάνεια, πληροφόρηση, αμφίδρομη επικοινωνία και ενεργοποίηση συμμετοχής των δημοτών.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως «βασικός στόχος μας είναι η χρήστη Διοίκηση, μια αμιγώς ανεξάρτητη, αξιοκρατική και αποτελεσματική διαχείριση του Δήμου, η πρόταξη στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του Δημότη και να τεθεί η Λεμεσός υπεράνω κομματικού πατριωτισμού, ιδεολογίας και συμφερόντων, σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας για το σύνολο των κατοίκων της».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μέσω κατεχομένων φθάνουν στην Κύπρο τα περισσότερα θύματα εμπορίας προσώπων-Βελτιωμένη η κατάσταση
Απαιτεί αναγνώριση ρωσικού ελέγχου σε Κριμαία, Ντομπάς, Χερσώνα και Ζαπορίζιε ο Λαβρόφ
Αποκαλύψεις από το δολοφόνο του Ρώσου στρατηγού-Υποστηρίζει πως του έδωσαν 18.000 οι Ουκρανοί
Ένας στους τέσσερις καταγγέλλει ανώνυμα στην Αρχή κατά της Διαφθοράς-«Δεν στοιχειοθετούνται οι περισσότερες»
Από αιμορραγικό σοκ επήλθε ο θάνατος της 21χρονης Ξένιας-Την Τρίτη το τελευταίο αντίο
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Ανακοίνωσε επιπρόσθετα μόρια στους στρατεύσιμους που θα καταθέσουν ηλεκτρονικά στοιχεία ο Πάλμας
Αρνείται ότι ζήτησε παράταση η Αστυνομία για την έρευνα για τους κυνηγούς-Δεν απαντά για τη μη κλήση για κατάθεση
Εντόπισαν μολότοφ, κροτίδες και μπαστούνια του γκολφ στη Λεμεσό-Έρευνες για εντοπισμό των κατόχων
Επιβεβαίωσε την πρόταση για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία η Κυβέρνηση