Στους 19 οι τραυματίες στην Πολωνία-Αποκλείστηκε η τρομοκρατική ενέργεια

Δεκαεννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια ομάδα πεζών και άλλα οχήματα στο κέντρο του Στσέτσιν, στη βορειοδυτική Πολωνία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές αποκλείοντας το σενάριο της «τρομοκρατικής ενέργειας».

Μεταξύ των τραυματιών είναι και έξι παιδιά. Οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είπε στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης Άνταμ Ρουντάφσκι.

Ο οδηγός του οχήματος, που ανάπτυξε ταχύτητα και έφυγε μετά το ατύχημα, συνελήφθη. Πρόκειται για έναν Πολωνό πολίτη, κάτοικο του Στσέτσιν, 33 ετών.

«Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Στσέτσιν, Πάβελ Πανκάου. Σύμφωνα με αυτόν, ο 33χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του, ένα Ford Focus, σε μια ομάδα ανθρώπων που περίμεναν το τραμ σε μια μεγάλη πλατεία της πόλης. Οι πρώτες αναλύσεις δείχνουν ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε από τη διάβαση των πεζών, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ, παρασέρνοντας τους ανθρώπους.

Αμέσως μετά, ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προκάλεσε άλλο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα και τραυμάτισε τους οδηγούς τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ να στηρίξει την παραμονή των IDF στο νότιο Λίβανο
Γιατί η ΕΕ βάζει στο στόχαστρο Temu και Shein-Νέα πολιτική με αυστηρούς τελωνειακούς ελέγχους
Ο μικρός εγγονός του Τραμπ τράβηξε την προσοχή στο Super Bowl -«Μοιάζει με μικρό πράκτορα»
Ατύχημα ο θάνατος μοντέλου του OnlyFans-Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου, όπου γύριζε ερωτική σκηνή
Δασκάλα που έπασχε από κατάθλιψη μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτριά της στη Νότια Κορέα
Ισόβια σε ζευγάρι στη Γερμανία που σκότωσε δύο Ουκρανές για να αρπάξει το νεογέννητο παιδί της μίας
Θρίλερ με την εκεχειρία στη Γάζα-Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη το συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ
ΟΗΕ σε Χαμάς και Ισραήλ-Βαθύτατα ανησυχητικές οι εικόνες αποστεωμένων ομήρων και κρατουμένων
Η Χαμάς αναστέλλει την απελευθέρωση ομήρων στη Γάζα-Επικαλείται ισραηλινές παραβιάσεις
Πρόταση στον Τραμπ για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία από τον απεσταλμένο των ΗΠΑ