Α. Δημητρίου: Θα εξεταστεί τροποποίηση του Κανονισμού για την Ολομέλεια

Θα εξετάσει σήμερα το ενδεχόμενο τροποποίησης του Κανονισμού για τη διεξαγωγή των συνεδριών της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, είπε η Πρόεδρος του Σώματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στο περιθώριο επίσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου, στη Λευκωσία.

Ερωτηθείσα για την πολύωρη χθεσινοβραδινή Ολομέλεια της Βουλής, η κ. Δημητρίου είπε ότι αυτή «ήταν όντως μαραθώνια», σημείωνοντας ότι ολοκλήρωσε τις εργασίες της γύρω στις 2 το πρωί. 

«Όποτε καλείται η Βουλή των Αντιπροσώπων θα πρέπει να ολοκληρώνει το έργο της, αλλά θεωρώ ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους χρόνους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι θα δει σήμερα το ενδεχόμενο της τροποποίησης του Κανονισμού μαζί με τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές της. «Όπως και να έχει όμως, αυτή είναι η δουλειά μας ως νομοθετικού σώματος», διευκρίνισε. 

Όπως εξήγησε η κ. Δημητρίου, υπήρχαν πολύ σημαντικά νομοσχέδια στην ατζέντα της χθεσινής συνεδρίας της Ολομέλειας και στην αρχή τέθηκε ζήτημα για αναβολή, το οποίο δεν έγινε αποδεκτό, επισημαίνοντας ότι έπρεπε να ολοκληρωθούν οι εργασίες του Σώματος. «Αυτό έγινε και σήμερα συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας», πρόσθεσε. 

«Παρά τις διαφορές και τις αρνητικές εικόνες που υπάρχουν, πρέπει να πιστωθεί στη Βουλή πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και εργάζεται νυχθημερόν για όλα αυτά που αναμένουν από εμάς οι πολίτες», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Καθησυχάζει ο Υπουργός Ενέργειας για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων-«Κρίνουμε ότι θα είναι προσωρινές»
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Συστάσεις για Πρώτες Βοήθειες σε ενδεχόμενη διαρροή ραδιενέργειας λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής ο Χαν-«Η ΕΕ μπορεί να προσφέρει πολλά στη λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά πολυκατοικία στην Μπερ Σεβά
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο χωρίς να κληρονομήσει τίποτα
Η Λευκωσία αναλαμβάνει τη συνάντηση των Δημοτικών Γραμματέων της Ευρώπης 2026
Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία