Αποτρόπαιο έγκλημα στη Βραζιλία-Ξερίζωσε την καρδιά της γυναίκας του, όταν εκείνη τον κατήγγειλε για βιασμό

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε μια 53χρονη γυναίκα στη Βραζιλία από τον 49χρονο σύζυγό της ο οποίος αφού την πάτησε με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια της ξερίζωσε την καρδιά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τέσσερις ώρες πριν την άγρια δολοφονία, το θύμα, η Μιλένα Ντάντας Μπερέτα Νιστάρντα, είχε καταγγείλει τον δράστη, τον Μαρσέλο Νιστάρντα Αντονιάσι, για βιασμό.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη με το μαχαίρι στα χέρια στην πόλη Τούα, βορειοδυτικά του Σάο Πάολο. Κατά πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε αμέσως την πράξη του και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Όταν, όμως, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα αρνήθηκε να δώσει απαντήσεις για το έγκλημα.

Η καταγγελία που φέρεται να προκάλεσε το δολοφονικό αμόκ του δράστη έγινε στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας με το φονικό να διαπράττεται περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η 53χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της και να την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του παρά την δική της άρνηση.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από 29 χρόνια έχοντας αποκτήσει έναν γιο, με τον δράστη να έχει μια κόρη από άλλη σχέση.

Η κακοποίηση της άτυχης 53χρονης φέρεται να έγινε εντονότερη όταν τα δύο παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πατέρας στο Πακιστάν σκότωσε τη 16χρονη κόρη του επειδή αρνούνταν να κλείσει τον λογαριασμό της στο TikTok
Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν για την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή στην σύνοδο της ASEAN στη Μαλαισία
Τραμπ: Θα προσφέρουμε στρατιωτικό εξοπλισμό στο Κίεβο μέσω του ΝΑΤΟ, έρχεται σημαντική ανακοίνωση για Ρωσία
Ευρωβουλή για τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό-«Ανάγκη προστασίας των θρησκευτικών μειονοτήτων στη Συρία»
Πώς η ρωσική FSB εκτέλεσε διοικητή της Ουκρανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μέσα στο Κίεβο
Στο Τέξας ο Τραμπ μετά τις πολύνεκρες πλημμύρες-Οι επικρίσεις για την αντίδραση της Κυβέρνησης
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει στο Κίεβο για να ανοικοδομηθεί από τον πόλεμο
Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα αλλά υπό προϋποθέσεις
Ούρσουλά για την απόρριψη μομφής: H ΕΕ χρειάζεται δύναμη, όραμα και ικανότητα δράσης