Παράταση στην απόφαση της ΑΗΚ για τις αυξήσεις-Περιμένει τη ΡΑΕΚ και μετά οι ανακοινώσεις

Δεν λήφθηκε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα προς ανακοίνωση επί του παρόντος, αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνεδρίασή του για το θέμα το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι το Συμβούλιο ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου, πριν από έξι μέρες. Σημειώνοντας ότι στο παρόν στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων, το ΔΣ αναφέρει ότι "συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση".

"Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα τη μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του", σημειώνει.

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα