Πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους, ξυλοφόρτωσαν 22χρονο και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία 22χρονου ότι τρία πρόσωπα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μια τα ξημερώματα, καταγγέλθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό από 22χρονο ότι λίγο νωρίτερα είχε συναντηθεί με άλλα γνωστά του πρόσωπα στο Καϊμακλί, για να συζητήσουν και να επιλύσουν κάποια ζητήματα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, τρία πρόσωπα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, ενώ όπως στη συνέχεια τα τρία άτομα αποχώρησαν από το σημείο οδηγώντας το αυτοκίνητο του 22χρονου.

Στη συνέχεια, μέλη της Αστυνομία εντόπισαν το όχημα του 22χρονου σε κοντινό σημείο.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη, καθώς έφερε κάταγμα στη μύτη και άλλες κακώσεις στο σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)
Παρίστανε τον πελάτη σε φούρνο στη Λευκωσία, έσπρωξε την υπάλληλο και έφυγε με τις εισπράξεις