Ολονύχτιες εργασίες στους αυτοκινητόδρομους-Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της για ολονύκτιες εργασίες στους αυτοκινητόδρομους συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, καλώντας τους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναφέρει ότι συνεχίζονται και το βράδυ της Πέμπτης, 8 Φεβρουαρίου, οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας - Λεμεσού και Πάφου -Λεμεσού, σημειώνοντας ότι  οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ακτή Κυβερνήτη, μέχρι και τη Γερμασόγεια και, κατά τη διάρκεια τους, κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση.

Διευκρίνιζει ότι οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Άρχισαν, αναφέρεται, στις 10 Ιανουαρίου, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο, και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου. Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το Κόμμα για τα Ζώα καταγγέλλει παγίδευση σκαντζόχοιρων σε δίχτυα
Καταγγελία Οικολόγων για κακοποιημένα γατάκια που κυκλοφορούν με καμένες και ματωμένες ουρές
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Τσέρι-Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Έντονη αντίδραση από την μητέρα του Θανάση για την στάση της Εισαγγελίας στο Ανώτατο-«Έπεσαν οι μάσκες»
Συνεχίζονται οι απάτες μέσω WhatsApp-Επιτήδειοι παριστάνουν την Αστυνομία
Θέσπιση μέτρων για έλεγχο αποφάσεων του Εισαγγελέα ζητά στην έκθεση της για το Κράτος Δικαίου η Κομισιόν
ΒΙΝΤΕΟ: Αυξάνονται τα πτητικά μέσα για την πυρκαγιά στο Τσέρι-«Υπερπροσπάθεια για οριοθέτηση της»
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο Τσέρι-Στη μάχη και πτητικά μέσα
Υπό εξαήμερη κράτηση o 55χρονος που επιτέθηκε και τραυμάτισε με σκεπάρνι 48χρονο
Νομικά σφάλματα στο πόρισμα Θανάση ισχυρίστηκε ο Αγγελίδης, θέμα σύγκρουσης συμφέροντος ανέδειξε η οικογένεια