Μετά την ΟΕΛΜΕΚ βλέπει και ΟΛΤΕΚ η Μιχαηλίδου-Ξανά στο τραπέζι το θέμα της στελέχωσης

Μετά την ΟΕΛΜΕΚ, την οποία θα δει σήμερα, θα έχει συνάντηση και με την ΟΛΤΕΚ, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από εκπαιδευτικές πηγές, η συνάντηση με την ηγεσία της ΟΛΤΕΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, στις 15 Φεβρουαρίου, στις 12:30.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η συνάντηση είναι σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν ΟΛΤΕΚ και Υπουργός Παιδείας, στις 17 Ιανουαρίου.

Σημειώνουν ότι θα συνεχιστεί κατά τη συνάντηση η συζήτηση για την επαρκή στελέχωση της Τεχνικής Εκπαίδευσης σε Επιθεωρητές και άλλο διευθυντικό προσωπικό, για την μείωση μαθητών σε εργαστηριακά μαθήματα, αλλά και εργασιακά θέματα κάποιων ειδικοτήτων της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Παναγιώτης Λυσάνδρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ στις 26 Ιανουαρίου, είχε αναφέρει πως είναι θέματα που έχουν θίξει στο Υπουργείο, τα γνωρίζουν, απλά η συνάντηση θα είναι για να βρεθούν τρόποι προώθησης των προβλημάτων, «αφού είναι διαπίστωση μας ότι στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία των θεμάτων υπάρχει ταύτιση απόψεων και αυτό που απομένει είναι να βρεθούν τρόποι για να προωθηθούν αυτά τα θέματα, σε συνεργασία εννοείτε με το Υπουργείο που είναι και η αρμόδια αρχή».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση
Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό