Στηρίζει Νίκο Δρυμιώτη για τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίου Δομετίου το ΑΚΕΛ

Τη Στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Δρυμιώτη για τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίου Δομετίου, ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα της Αριστεράς αναφέρει ότι, «η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας επικύρωσε την απόφαση των μελών του ΑΚΕΛ Αγίου Δομετίου. Ο Νίκος Δρυμιώτης μέσω της πολυετής επαγγελματικής του πορείας ως Εγκεκριμένος Ελεγκτής / Λογιστής σε Κύπρο αλλά και διεθνές επίπεδο, έχει αποκτήσει σημαντική πείρα στη διοίκηση μεγάλων και σύνθετων οργανισμών. Παράλληλα έχει για δεκαετίες συμμετοχή στην εθελοντική δράση ως Μέλος ή/και Πρόεδρος Δ.Σ. Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων. Μεγάλο και διαχρονικό μέρος αυτής της δράσης εκφράστηκε μέσω της εθελοντικής προσφοράς του σε διάφορες οργανώσεις του Δήμου Αγίου Δομετίου».

Όπως αναφέρει επίσης, «όλα τα πιο πάνω τον καθιστούν άνθρωπο ικανό, που μπορεί να λειτουργήσει με συλλογικότητα, τιμιότητα, μεθοδικότητα και αφοσίωση στην υλοποίηση έργου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ακριτικού ημικατεχόμενου Αγίου Δομετίου και των κατοίκων του».

Παράλληλα προστίθεται ότι, «ο Δήμος Αγίου Δομέτιου, που μέσω της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλέον θα λειτουργεί ως Δημοτικό Διαμέρισμα του νέου Δήμου Λευκωσίας, χρειάζεται ένα Αντιδήμαρχο με την πείρα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Νίκου Δρυμιώτη, που θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα προκύψουν και θα υλοποιήσει την ισότιμη και ισόρροπη συμμετοχή στο νέο Δήμο. Για το ΑΚΕΛ, η εκλογή του Νίκου Δρυμιώτη εκπληρώνει το στόχο της εκλογής ανθρώπων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τοπικές ανάγκες και θα παλεύουν για μια πιο ανθρώπινη Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δειτε Επισης

Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
Χριστοδουλίδης: Η στήριξη της υπαίθρου πρωταρχικός στόχος για την Κυβέρνηση
Αλλαγές στην νομοθεσία για τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών ενέκρινε η Βουλή
Μεγαλύτερος σε αριθμό εκλογέων ο Δ. Πάφου ακολουθεί ο Δήμος Ανατολικής Πάφου
Η Βουλή ενέκρινε αλλαγές για τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης
Η Βουλή εξέφρασε αλληλεγγύη με Σλοβακία μετά την απόπειρα κατά του Πρωθυπουργού
Η Ολγκίν δεν κατάλαβε το Κυπριακό, ισχυρίζεται ο Τ/κ πρώην διαπραγματευτής
Να παραιτηθεί αν δεν έχει βούληση για λύση ο Τατάρ, ζητά ο Ερχιουρμάν
Διαχείριση μετανάστευσης εκτός ΕΕ ζητούν 15 κράτη μέλη, μεταξύ τους η Κύπρος