Στηρίζει Νίκο Δρυμιώτη για τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίου Δομετίου το ΑΚΕΛ

Τη Στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Δρυμιώτη για τη θέση του Αντιδημάρχου Αγίου Δομετίου, ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα της Αριστεράς αναφέρει ότι, «η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας επικύρωσε την απόφαση των μελών του ΑΚΕΛ Αγίου Δομετίου. Ο Νίκος Δρυμιώτης μέσω της πολυετής επαγγελματικής του πορείας ως Εγκεκριμένος Ελεγκτής / Λογιστής σε Κύπρο αλλά και διεθνές επίπεδο, έχει αποκτήσει σημαντική πείρα στη διοίκηση μεγάλων και σύνθετων οργανισμών. Παράλληλα έχει για δεκαετίες συμμετοχή στην εθελοντική δράση ως Μέλος ή/και Πρόεδρος Δ.Σ. Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων. Μεγάλο και διαχρονικό μέρος αυτής της δράσης εκφράστηκε μέσω της εθελοντικής προσφοράς του σε διάφορες οργανώσεις του Δήμου Αγίου Δομετίου».

Όπως αναφέρει επίσης, «όλα τα πιο πάνω τον καθιστούν άνθρωπο ικανό, που μπορεί να λειτουργήσει με συλλογικότητα, τιμιότητα, μεθοδικότητα και αφοσίωση στην υλοποίηση έργου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ακριτικού ημικατεχόμενου Αγίου Δομετίου και των κατοίκων του».

Παράλληλα προστίθεται ότι, «ο Δήμος Αγίου Δομέτιου, που μέσω της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλέον θα λειτουργεί ως Δημοτικό Διαμέρισμα του νέου Δήμου Λευκωσίας, χρειάζεται ένα Αντιδήμαρχο με την πείρα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Νίκου Δρυμιώτη, που θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα προκύψουν και θα υλοποιήσει την ισότιμη και ισόρροπη συμμετοχή στο νέο Δήμο. Για το ΑΚΕΛ, η εκλογή του Νίκου Δρυμιώτη εκπληρώνει το στόχο της εκλογής ανθρώπων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τοπικές ανάγκες και θα παλεύουν για μια πιο ανθρώπινη Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δειτε Επισης

Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς
Προηγείται ο Τατάρ του Έρχιουρμαν και σε δημοσκόπηση τουρκικής εταιρείας
Επανέρχεται ο Οδυσσέας για το κέντρο δεξιώσεων-«Ο Χριστοδουλίδης θεωρεί ότι η διαπλοκή δεν είναι σοβαρό θέμα;»