Νέα στοιχεία για τον πατέρα της ανήλικης που κακοποιήθηκε στην Κρήτη-«Ψάξτε το κινητό της κόρης μου»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν λίγο πριν ο πατέρας της 14χρονης η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης από 12 άνδρες στο Ρέθυμνο αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα, ο πατέρας της ανήλικης πληροφορήθηκε για τα δεινά που τραβούσε το παιδί του και δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Πήρε μία φωτογραφία της οικογένειάς του και λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του άφησε ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραψε τα εξής: «Ψάξε το κινητό της κόρης μου. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για όσα γίνονταν. Μην πάρετε το παιδί από τη γυναίκα μου γιατί θα τρελαθεί. Ευχαριστώ την αστυνομία. Δεν αντέχω άλλο. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

Μερικές μέρες μετά την αυτοχειρία, αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε η κόρη του, ενώ συνελήφθη και ένας Πακιστανός για τον βιασμό της.

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η καταγγελία για τα δεινά που τραβούσε η κοπέλα έγινε το καλοκαίρι του 2023 από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στην καταγγελία γινόταν λόγος για κατ' εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση των Αρχών της περιοχής και ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων. Ειδικότερα, από την εξέταση της ανήλικης, παρουσία παιδοψυχολόγου, διαπιστώθηκε ο βιασμός της τουλάχιστον από έναν εκ των 12 εμπλεκομένων και η τέλεση γενετήσιων πράξεων από τους υπόλοιπους.

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη που φέρεται να βίασε την κοπέλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του