Στήριξη ΑΚΕΛ στον Χρίστο Ιωσήφ για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας

Tη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Χρίστου Ιωσήφ για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας, ανακοίνωσε η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, «επικύρωσε την απόφαση της συνέλευσης των μελών των τοπικών κομματικών οργανώσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Λευκωσίας, για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Χρίστου Ιωσήφ για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας. Ο Χρίστος Ιωσήφ είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας από το 2008, ενώ το 2023 εξελέγη στη θέση του Αντιδημάρχου. Ως Αντιδήμαρχος απέδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει συναινετικά όπου χρειάζεται, συλλογικά και αποφασιστικά για την υλοποίηση έργων όπως και για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου».

Παράλληλα σημειώνει ότι, «η Λευκωσία αντιμετωπίζει σήμερα αρκετές προκλήσεις και δύσκολα προβλήματα. Είναι για αυτό που το Δημοτικό Διαμέρισμα Λευκωσίας του νέου Δήμου Λευκωσίας χρειάζεται ένα Αντιδήμαρχο με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Χρίστο Ιωσήφ, που με τις γνώσεις και την πολύχρονη πείρα του, την ικανότητα, το ήθος και την αφοσίωση του στα κοινά, μπορεί να συμβάλει θετικά στην υλοποίηση της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να τεθεί σε προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών σε κάθε γειτονία της Λευκωσίας.

Καταλήγοντας η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας αναφέρει ότι, «για το ΑΚΕΛ, ο Χρίστος Ιωσήφ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας. Με την εκλογή του εκπληρώνεται ο στόχος της εκλογής ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τοπικές ανάγκες, με σύγχρονο, κοινωνικό και οικολογικό πρόσημο, για μια Λευκωσία της ευημερίας και τη ανάπτυξης, στόχος όμως που περνά μέσα και από την επανένωση της τελευταίας μοιρασμένης Πρωτεύουσας στην Ευρώπη».

Δειτε Επισης

Νέες βολές ΑΚΕΛ κατά Προέδρου-«Οι πολίτες διερωτώνται πότε η κυβέρνηση θα αναλάβει έστω και μια φορά τις ευθύνες της;»
Μακρόν και Μερτς προειδοποιούν τη Ρωσία από το Κίεβο-«Θα υπάρξουν σκληρές κυρώσεις»
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
ΒΙΝΤΕΟ: Τοξικό νέφος χλωρίου στην Καταλονία–Έκκληση σε πάνω από 160.000 κατοίκους να μείνουν στο σπίτι
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης
Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία