Ανατροπή στη δίκη για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα-Δεν καταθέτουν οι παραπονούμενοι, κλείνει η υπόθεση

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε μεταξύ 21ης και 22ας Νοεμβρίου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, κατά την οποία είχε ριφθεί πυροβολισμός εναντίον οχήματος που επέβαιναν δύο πρόσωπα, αφού οι παραπονούμενοι απέσυραν το παράπονο τους και έτσι ο 39χρονος κατηγορούμενος, που κρατείτο ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Σε απευθείας δίκη ο 39χρονος που συνελήφθη για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρότι οι Αρχές εντόπισαν, συνέλαβαν και έθεσαν υπό κράτηση τον 39χρονο που καταζητείτο και παρότι στη συνέχεια τον παρέπεμψαν σε δίκη για απόπειρα φόνου, εντούτοις, τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα, με ένορκη δήλωση τους απέσυραν το παράπονο τους, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αφήσει ελεύθερο τον ύποπτο μέχρι νεοτέρας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές αναμένεται να αποσύρουν την υπόθεση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει μαρτυρία σε βάρος του φερόμενου υπόπτου, από οποιονδήποτε πρόσωπο που να τον εμπλέκει στην υπόθεση και ως εκ τούτου, η υπόθεση δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί εξάλλου και 40χρονος, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς. Ως εκ τούτου και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναμένεται να αποσυρθεί η κατηγορία εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως αυτά είχαν γνωστοποιηθεί, το βράδυ μεταξύ 21ης και 22ας Νοεμβρίου, είχε ριφθεί πυροβολισμός εναντίον οχήματος που ήταν σταθμευμένο πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας και στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Τα δύο πρόσωπα δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, αλλά οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν πέντε ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου, όταν και άρχισαν τη διερεύνησή της, ενώ στη συνέχεια εξέτασαν τόσο τη σκηνή, όσο και το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα που εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως εξασφαλίστηκε μαρτυρία σε βάρος του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη ένα περίπου μήνα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου, μαζί με τον 40χρονο, και τέθηκε υπό κράτηση. Στις 23 Δεκεμβρίου η Αστυνομία οδήγησε τον ύποπτο στο Δικαστήριο, όπου καταχώρησε υπόθεση εναντίον του, η οποία ορίστηκε να ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου, ωστόσο οι εξελίξεις ανατρέπουν τα δεδομένα και η υπόθεση αναμένεται να κλείσει.

Δειτε Επισης

Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές
Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών
Το σκεπτικό πίσω από τις εισηγήσεις Βαφεάδη για τις κάμερες-Το βελάκι και το άκυρο για χρονοδιακόπτες
«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση