ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι, ξυρίστηκαν και έκαναν και μπάνιο

Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στα Πετράλωνα και όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το βρήκε άνω-κάτω καθώς οι δράστες κουρεύτηκαν, ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο πριν φύγουν.

Ο νεαρός ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο 17 δευτερολέπτων, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα όσα έζησε ενώ στη συνέχεια μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News. Όπως πιθανολόγησε, ότι το χτύπημα σημειώθηκε το Σάββατο όταν ο ίδιος έλειπε από το διαμέρισμα.

«Έλειπα. Το Σάββατο τα ξημερώματα μπήκαν εδώ στη γειτονιά, πρέπει να μπήκαν κι αλλού. Ήρθαν εδώ, κάνανε μπάνιο, ξυρίστηκαν, κουρεύτηκαν. Μου πήραν και δύο μηχανήματα. Έκαναν το σπίτι αχούρι. Έλειπα καιρό. Αυτοί έτυχε και μπήκαν το Σάββατο. Εγώ γύρισα χθες. Αν ήμουν μέσα μπορεί να με καταλάβαιναν και να μην έμπαιναν» δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι σόι κλέφτες ήταν, τι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Έσπασαν κάποιους σωλήνες από το αέριο, μπορεί να άρπαζαν σωλήνες για χαλκό. Σπίτι μου παίζει να μπήκαν μόνο αν τους κυνηγούσε καμία αστυνομία. Μπορεί να μπήκαν για να μείνουν κάποιες ώρες. Πήραν δύο ρούχα- που λέει ο λόγος- και δύο μηχανήματα. Πώς να καταλάβουν ότι μένω εδώ πάνω; Είναι δώμα. Δεν ξέρω αν κοιμήθηκαν αλλά σίγουρα έκατσαν αρκετή ώρα».

Ο ίδιος αναρωτήθηκε στο βίντεο στα social: «Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;» ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, ήταν πολλά. Πάντως, κανείς στη γειτονιά δεν κατάλαβε τη διάρρηξη. Οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα, την έκλεισαν και έπιασαν δουλειά χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Μετά το αρχικό σοκ, ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να παραμένουν άκαρπες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αιγύπτιος σκότωσε 25χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα επειδή του χρωστούσε 75 ευρώ
Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης για τον σεισμό-Ελαφρά αισθητός στην Κύπρο
Πώς άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τρία στελέχη της Πυροσβεστικής και τον τότε Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας
Φρικτή η δολοφονία των τριών κοριτσιών από τον πατέρα τους-Τις έπνιξε με σακούλα στο κεφάλι, είχε δέσει τα χέρια τους
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας
Μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Aριθμός προσώπων επιτέθηκε σε 23χρονο ενώ περπατούσε
Σκηνές Φαρ Ουεστ στην Πάφο-Τους πλεύρισαν με το όχημα τους και τους επιτέθηκαν με σωλήνα και αλυσίδα
Ο Τραμπ απειλεί να αφαιρέσει τη διαπίστευση του Κολούμπια και απαγορεύει τις βίζες για ξένους φοιτητές στο Χάρβαρντ
Ο Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο στις ΗΠΑ σε υπηκόους 12 χωρών λόγω της επίθεσης στο Κολοράντο