Γκανγκστερικό περιστατικό στη Λεμεσό-Μπούκαραν σε ταβέρνα, έριξαν τους θαμώνες στο έδαφος, έριξαν πυροβολισμούς

Γκανγκστερικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από ένοπλη ληστεία, σε ταβέρνα στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να κλαπεί μεγάλης αξίας περιουσία και δύο πρόσωπα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00 τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έφεραν κουκούλες και κρατώντας όπλα, εισήλθαν στο εστιατόριο, εντός του οποίου περίπου 30 πρόσωπα από τη Ρωσία, διοργάνωναν πάρτι.

Τα τέσσερα πρόσωπα ανάγκασαν όλους τους θαμώνες να ξαπλώσουν στο έδαφος, τους έδεσαν τα χέρια με πλαστικά δεμάτια καλωδίων και ακολούθως έριξαν πυροβόλησαν στον αέρα.

Από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάρτι κλάπηκαν τσάντες, κλειδιά, κινητά, ρολόγια και πορτοφόλια και ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα από τους θαμώνες, στην προσπάθεια τους να αντισταθούν τραυματίστηκαν στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, «τα δύο πρόσωπα ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, φέρουν κάποια θλαστικά και κάποια μικροκατάγματα στην περιοχή του προσώπου και στο κεφάλι».

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι, το εν λόγω υποστατικό χρησιμοποιείτο πιο παλιά ως εστιατόριο, έκλεισε το 2018 και χρησιμοποιείται για ιδιωτικά πάρτι και δεξιώσεις.

Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι, τα τέσσερα πρόσωπα που μπούκαραν με κουκούλες και πιστόλια στο εν λόγω υποστατικό, μιλούσαν την ίδια γλώσσα με τους θαμώνες.

Κοντά στο υποστατικό βρέθηκε μια τσάντα με κλαπείσα περιουσία, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά αυτοκινήτων, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέου, «πρέπει να εγκατέλειψαν τη συγκεκριμένη τσάντα ή να προσπάθησαν να την εγκαταλείψουν για να μην υπάρχουν πάνω τους κάποια τεκμήρια. Για εμάς είναι πολύ υποβοηθητικό ότι εντοπίστηκαν αυτά τα αντικείμενα».

Τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, ο οποίος ανέφερε πως, «σίγουρα το γεγονός πως μιλούσαν την ίδια γλώσσα, φαίνεται και μας παραπέμπει ότι ενδεχομένως να πρόκειται για αλλοδαπά πρόσωπα».

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία και έχει ήδη ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων, ενώ η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών ξεκίνησε έρευνες και εξετάσεις για εντοπισμού επιστημονικής μαρτυρίας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών.

Δειτε Επισης

«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
LIVE: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για την επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ παρουσία της Φον ντερ Λάιεν
Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά…
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία
Νέα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας στο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ-Ο απολογισμός των ζημιών
Πολιτική κρίση στη Γεωργία μετά την άγρια καταστολή της διαδήλωσης κατά του «ρωσικού νόμου»
Επανέλαβε στήριξη της ΕΕ για λύση του Κυπριακού η Φον ντερ Λάιεν-«Έχετε γίνει ευρωπαϊκό επίκεντρο»