Μαρτυρία έκαψε 31χρονο για τον εμπρησμό οχήματος αστυνομικού στον Στρόβολο

Στη σύλληψη 31χρονου, κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, τα ξημερώματα της 27ης Φεβρουαρίου 2024. Σημειώνεται πως το όχημα άνηκε σε αστυνομικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στις φλόγες όχημα αστυνομικού στον Στρόβολο

Η φωτιά στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 40χρονου, ξέσπασε γύρω στις 4.30π.μ., της 26 ης Φεβρουαρίου. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά προκλήθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, καρατομήθηκε η Ντόρια γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Στον ανακριτή η Μουρτζούκου-Οι αστυνομικοί επιχειρούν να αποσπάσουν ομολογία για το τι έχει συμβεί στον Παναγιωτάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο κατέπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά
Χ. Πετρίδης στον REPORTER: Η συμμετοχή στα κοινά έχει μόνο ένα νόημα, να αλλάξεις όσα δεν λειτουργούν