Αποκαλύψεις στη θανατική ανάκριση του Θανάση-Πρόσωπο ομολόγησε σε άλλο την εμπλοκή του

Αποκαλύψεις με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στη θανατική ανάκριση του Θανάση Νικολάου, με νέες πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον των Αρχών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι δικηγόροι της οικογένειας του Θανάση, πρόσωπο κατέθεσε στην Αστυνομία, αναφορικά με πρόσωπο που του ομολόγησε πως ο ίδιος μαζί με άλλα πρόσωπα χτύπησαν και σκότωσαν τον Θανάση.

Ως εκ τούτου οι δικηγόροι ζήτησαν όπως επανακληθεί ο υπαστυνόμος Μελης Αντωνιου, προκειμένου να αναφερθεί στις νέες έρευνες.

Η δικαστής, ζήτησε όπως αρχίσει η αντεξέταση της Δήμητρας Καραγιάννη, που ήταν η εμπειρογνώμονας που διόρισε η οικογένεια του Θανάση Νικολάου, για να εξετάσει το υοειδές οστό του Θανάση Νικολάου, στην Αθήνα, μετά την εκταφή που έγινε το 2021.

Ακολούθως, οι δικηγόροι της οικογένειας θα επανέλθουν, προκειμένου να εξεταστούν τα νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κατάθεση του εν λόγω προσώπου, δόθηκε ενώ η θανατική ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτή τη στιγμή, η Κατηγορούσα Αρχή, την οποία εκπροσωπεί η δικηγόρος της Δημοκρατίας, Ξένια Ξενοφώντος, αντεξετάζει την κ. Καραγιάννη, διαδικασία η οποία διεξάγεται σε υψηλούς τόνους, με το Δικαστήριο μάλιστα να κάνει υποδείξεις στην κ. Ξενοφώντος. Και αυτό διότι, σε κάποια στιγμή, αναφορικά με την έκθεση της κ. Καραγιάννη, ανέφερε πως αντίγραψε την έκθεση γιατί η ίδια δεν ήταν σε θέση να την γράψει.

Τότε, η δικαστής παρενέβη αναφορικά με τη συμπεριφορά της κ. Ξενοφώντος, στην οποία είπε, «είστε χρόνια στη Νομική Υπηρεσία, με μεγάλη εμπειρία. Γνωρίζεται τις αρχές που διέπουν την διαδικασία της αντεξέτασης. Θα αναμένω ότι οι ερωτήσεις σας θα γίνονται με σεβασμό προς τη μάρτυρα». Όταν η κ. Ξενοφώντος διέκοψε την δικαστή, της υπέδειξε να μην την διακόπτει, ενώ στη συνέχεια η δικηγόρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε τα όσα της αναφέρθηκαν από το Δικαστήριο.

Δειτε Επισης

Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Και ο Τραμπ απειλεί Ουκρανία και Ρωσία ότι θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Αντίποινα από τους Χούθι-Εκτόξευσαν πυραύλους προς το Ισραήλ και δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Παραμονή των Ρώσων στα κατεχόμενα εδάφη και χαλάρωση των κυρώσεων προνοεί το σχέδιο των ΗΠΑ
Η Γερμανία βάζει φρένο στην πώληση Eurofighter στην Τουρκία για να πιέσει για απελευθέρωση Ιμάμογλου
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Αυτό είναι το μνημόνιο που θα υπογράψουν Ουκρανία και ΗΠΑ για επενδύσεις σε ορυκτά-Στο τραπέζι τα «χρέη» πολέμου
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν