Βίντεο ντοκουμέντο από το φριχτό θανατηφόρο στην Ελλάδα-Με πράσινο πέρασε η μηχανή των δύο νεαρών

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο φίλους στην Πάτρα, που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Ionian από τη μοιραία σύγκρουση στην Εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος της Αρέθα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο νέων παιδιών, δείχνει ξεκάθαρα πως έχουν περάσει απόλυτα νόμιμα με πράσινο.

Συγκεκριμένα, στο οπτικό υλικό φαίνεται η μηχανή με τα δύο παιδιά να τρέχει σε ευθεία γραμμή, με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Πάτρα και να καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο που έχει στρίψει και έχει φύγει από το φανάρι παρανόμως.

Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών από την Πάτρα

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» σήμερα Σάββατο (24/2) στους δύο νέους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24news, η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, ενώ η κηδεία του 21χρονου Γιώργου θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Το χρονικό

Μοιραία στάθηκε η βόλτα για τους δύο φίλους το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών στη συμβολή με την Αρέθα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παραβιάσουν ερυθρό σηματοδότη, να συγκρουστούν με ένα άλλο αυτοκίνητο και οι δυο φίλοι να βρουν τραγικό θάνατο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ οι περαστικοί που περνούσαν από το σημείο αντίκριζαν το σκληρό θέαμα. Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τα θύματα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Από το φριχτό τροχαίο σκοτώθηκαν ο 21χρονος, Γιώργος Παπαδόπουλος και 20χρονος Γιάννης Στεργίου, οι οποίοι επέβαιναν στη μηχανή υψηλού κυβισμού.

troxaio-2

*Ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου

troxaio-3

*Ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό στον Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου-Επιστρέφει στη φυλακή
Στη φυλακή τέσσερα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στο Μάτι
Ποινές φυλάκισης έως 240 χρόνια αλλά μόλις πέντε εκτιτέα στους δέκα ένοχους για την πυρκαγιά στο Μάτι
Κανένα ελαφρυντικό για τους 10 ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι-Εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών η Εισαγγελέας
Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των Τούρκων που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ
Στο εδώλιο ο 39χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Συγκινεί η έκκληση της μητέρας της
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη
Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Αθήνα για τις συνομιλίες στο Κάιρο για το μέλλον της Μονής Σινά
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»