Συνεχίζεται στην Τόχνη το Σάββατο το Cyprus Sunshine Cup 2024

Στο αγροτουριστικό χωριό της Τόχνης συνεχίζεται η δράση στο Cyprus Sunshine Cup 2024 με τον δεύτερο από τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης, τον αγώνα «Αυξέντεια» στο Δάσος Μαχαιρά.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των διοργανωτών, η πίστα της Τόχνης επιστρέφει στο πρόγραμμα του Cyprus Sunshine Cup μετά από πολλά χρόνια. Ο γύρος της πίστας είναι απόστασης 5.24χλμ και η συνολική ανάβαση φθάνει τα 118μ., με τα πρώτα 800μ. της διαδρομής να είναι ανηφορικά.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Τόχνης, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Πρώτες στον αγώνα θα μπουν οι γυναίκες και στη συνέχεια οι άνδρες. Συγκριμένα, η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00πμ για τις γυναίκες και στις 12:00μμ για τους άνδρες. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 14:00.

Στην πρωτοπορία του Cyprus Sunshine Cup, μετά τον πρώτο αγώνα στην Αρχαία Αμαθούντα, είναι ο Ισραηλινός Gil Ly Gonen και η Ολλανδέζα Anne Terpstra στην αντρική και γυναικεία κατηγορία αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κάθε ένας από τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης δίνει ξεχωριστούς πόντους που είναι σημαντικοί για την επιδίωξη των ποδηλατών/τριών να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Και οι τρεις αγώνες είναι Cross – Country (XCO) Ολυμπιακού τύπου και ανήκουν στην κατηγορία «1» της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI)

Το Cyprus Sunshine Cup 2024 διοργανώνεται από την εταιρία TOTAL SPORTS MARKETING και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ενώ μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις
Καθυστερήσεις στην εξέταση εξασφάλισης άδειας οδήγησης-Επτά μήνες στη Λευκωσία, ξεπερνά τον ένα χρόνο στη Λεμεσό