Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στις προσεχείς Ευρωκλογές η Επιστολική Ψήφος-Πώς απαντά ο Προϊστάμενος Εκλογών

Η επιστολική ψήφος είναι ένα μεγάλο θέμα το οποίο πρέπει να μελετηθεί, να σχεδιαστεί σωστά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών Μενέλαος Βασιλείου, ερωτηθείς σχετικά, με αφορμή την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Σημείωσε περαιτέρω πως η επιστολική ψήφος δεν μπορεί να εφαρμοστεί κατά τις προσεχείς Ευρωκλογές, σημειώνοντας πως όλα βαίνουν βάσει του αρχικού σχεδιασμού.

«Η θέση μου είναι ότι πρόκειται για μεγάλο θέμα το οποίο πρέπει να μελετηθεί, να σχεδιαστεί σωστά», επεσήμανε ο κ. Βασιλείου.

Σε ερώτηση αν η επιστολική ψήφος θα βοηθήσει στις εκλογικές διαδικασίες, ο κ. Βασιλείου απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «πρέπει να το μελετήσουμε».

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Πρόεδρος: Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την πολύτεκνη μάνα, μετουσιώνεται σε πράξεις
Ε. Ηλία: Στις υψηλές προτεραιότητες του Προέδρου το ζήτημα των αγνοουμένων
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»
Προκαταρτική ημερομηνία εντός Μαΐου για συνάντηση συμφώνησαν Πρόεδρος και Ολγκίν
Ν. Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στη Ζώνη Σένγκεν το 2026, γίνεται τεράστια προσπάθεια