Πατέρας 27χρονου στη Ζάκυνθο-«Τα χάπια για αποβολή τα έδωσαν στην κοπέλα η γιαγιά και η μαμά της»

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση της βίαιης διακοπής κύησης 19χρονης στη Ζάκυνθο, με τον σύντροφό της να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο φερόμενος δράστης του περιστατικού έμφυλης βίας πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα την Πέμπτη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Η 19χρονη διένυε τον δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης. Ήταν Τρίτη 20 Φεβρουαρίου όταν, σύμφωνα με καταγγελίες, ο σύντροφός της την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει

Έπειτα από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον φερόμενο ως δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

«Είναι όλα ψέματα» λέει ο πατέρας του 27χρονου

«Όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας» ισχυρίζεται ο πατέρας του 27χρονου ο οποίος μίλησε στα αλβανικά μέσα.

«Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του.

»Αυτός την αγαπούσε, είχαν δύο χρόνια που δούλευαν μαζί. Την κοπέλα δεν την είχα γνωρίσει, είχαμε μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο. Πριν την πρωτοχρονιά μου έλεγε ότι ήθελε να έρθει στην Αλβανία. Ο γιος μου δουλεύει όλη μέρα, το βράδυ η κοπέλα είχε πάει στους γονείς της. Ο γιος μου την πήρε τηλέφωνο και του είπε δεν αισθάνομαι καλά και αυτός την πήρε και πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια» ισχυρίζεται ο πατέρας.

«Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές για να μπει ο γιος στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου μού είπε ότι υποψιαζόταν πως είναι έγκυος. Δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί στα αλήθεια. Δεν βρήκαν σημάδια βίας, έβαλαν τη δική τους γυναίκα στους γιατρούς, αυτοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Η κοπέλα απέσυρε την καταγγελία σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα της όχι».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

«Ήπια τρία ποτήρια κρασί», ισχυρίστηκε η 22χρονη για το τροχαίο με τον νεκρό ταξιτζή στη Θηβών
Συμπλοκή κατηγορούμενου και μάρτυρα έξω από Δικαστήριο-Πήγαν για υπόθεση επίθεσης και... επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον
Μετά την μητέρα, συνελήφθη και ο πατέρας του κατάδικου-Φωτογραφία από την κρύπτη με τις 160 χιλιάδες στην οικία τους
Μετά από αχρείαστες καθυστερήσεις, συζήτησαν και τα βρήκαν οι εμπλεκόμενοι για τις λαμπρατζιές
Τερματίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο
Fake προφίλ του ΠτΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-Εξαπατούν πολίτες για να αποσπάσουν χρήματα
Διάλογοι-σοκ του κυκλώματος που αποκαλύφθηκε στην Πολεοδομία Ρόδου-«20.000 είναι καλά;»
Έρευνες κατόπιν εντάλματος σε Κεντρικές και τρία υποστατικά-Συνελήφθη η μητέρα κατάδικου για κατοχή 160,000 ευρώ
Ξεκινά η παρέλαση μαρτύρων ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Καταθέτουν εκπρόσωποι εταιρειών
Δώδεκα μάρτυρες κατηγορίας παρουσιάζει η Νομική Υπηρεσία στη δίκη για το Al Jazeera