Νέα αναβολή στη δίκη για τετραπλό θανατηφόρο στη Λεμεσό

Ούτε και σήμερα απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος, που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο της 1ης Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου (09:00).

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, σήμερα παραδόθηκε στην ολότητά του το μαρτυρικό υλικό, στην υπεράσπιση, η οποία ζήτησε χρόνο για να το μελετήσει. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης δεν έφερε ένσταση στη συνέχιση της κράτησής του κατηγορούμενου, μέχρι τη νέα ημερομηνία που όρισε το δικαστήριο για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 44χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και κατηγορίες για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.

Από τη σφοδρή οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση του δρόμου Λεμεσού-Πλατρών, παρά τα Πολεμίδια, βρήκαν τραγικό θάνατο η 27χρονη Ευανθία Γεωργίου, ο 17χρονος αδελφός της, Νικόλας Γεωργίου και ο παππούς και η γιαγιά τους, Νικόλας Ζαβρού και Ευανθία Γεωργίου, 72 και 74 ετών αντίστοιχα.

Δειτε Επισης

Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα
Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»-Πώς στήθηκε επί 18 μήνες το σαμποτάζ των Ουκρανών στις ρωσικές βάσεις
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Έφυγαν για Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι-Ο Ζελένσκι υποστηρίζει ότι θα στείλει αντιπροσωπεία για τις συνομιλίες
Βλάβη σε αγωγό από μπάζωμα άφησε χωρίς νερό την Πάφο-Τη Δευτέρα αποκαθίσταται πλήρως το πρόβλημα
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι
Σαμποτάζ σε ρωσικές βάσεις από τους Ουκρανούς-Κατέστρεψαν με drone πάνω από 40 μαχητικά