Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια οπλίτη της ΕΛΔΥΚ-Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Οπλίτης της ΕΛΔΥΚ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια άσκησης, έπειτα από έκρηξη χειροβομβίδας, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο νεαρός υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Το τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της άσκησης, επιβεβαίωσε το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο σε ανακοίνωση του, αναφέρει πως ο οπλίτης, αφού έλαβε τις επί τόπου τις πρώτες βοήθειες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Για τη διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για τα τραύματα που υπέστη ο οπλίτης.

Ο τραυματισμός του κινητοποίησε τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, οι οποίες εξετάζουν όλα τα δεδομένα για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024, ο Στρατιώτης Μ.Κ. ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Τον δολοφόνησε, πήγε για κρέπες και επέστρεψε στο σημείο υποδυόμενος τον ανήξερο o 43χρονος
Είχε στήσει καρτέρι στην κουμπάρα του και την πυροβόλησε o 54χρονος στην Αμφιλοχία
To Πεντάγωνο βλέπει περιορισμένη ζημιά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν-Ο Τραμπ επιμένει ότι «αφανίστηκαν»
Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο
Αγορεύει για μετριασμό της ποινής του η υπεράσπιση Κομμωτή-Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία για την απόδραση
Στη σκιά του πολέμου η συνεδρίαση του ΝΑΤΟ-Η αύξηση των αμυντικών δαπανών, ο Τραμπ και οι ηγέτες
Ο Τραμπ αντιδρά στα δημοσιεύματα για τις ζημιές των βομβαρδισμών του στο Ιράν
Χειροπέδες σε 18χρονο για την καταδίωξη και εμπρησμό οχήματος
Με κοινό εξοπλισμό οι Αζέροι που συνελήφθησαν σε Λεμεσό και Κρήτη-Ενισχύονται οι υποψίες για οργανωμένο δίκτυο