Διώκεται ποινικά ο 43χρονος που γρονθοκόπησε συγγενή του ενός εκ των κατηγορουμένων για το φονικό στον Ύψωνα

Καταχωρήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού υπόθεση εναντίον του 43χρονου, που χθες φέρεται να απείλησε και να επιτέθηκε σε 47χρονο, εντός του χώρου των δικαστηρίων. Ο παραπονούμενος είναι αδελφός ενός εκ των κατηγορουμένων για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 29 Ιουνίου 2023, μετά από συμπλοκή στον Ύψωνα, με θύματα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου και τον 51χρονο Μιχάλη Μιχαήλ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του παραπονούμενου, ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλών, που ορίστηκε για ακρόαση στις 22 Μαρτίου. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ εκδόθηκε διάταγμα που του απαγορεύει να προσεγγίζει τον παραπονούμενο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στον 47χρονο, είναι το πρόσωπο που τα θύματα είχαν επέμβει για να βοηθήσουν το μοιραίο βράδυ, μετά από συμπλοκή έξω από μπαράκι. Κατά τη συμπλοκή, δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο Μιχαήλ έχασε τη μάχη για τη ζωή τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

Στο Δικαστήριο βρέθηκαν δεκάδες φίλοι και συγγενείς των δύο θυμάτων και η διαδικασία διεξήχθη στην παρουσία έντονης αστυνομικής δύναμης.

Σημειώνεται ότι, στους κατηγορούμενους, είχαν απαγγελθεί οι κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης, μαχαιροφορίας, κατοχής και μεταφοράς τέμνον οργάνου και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, για τις οποίες και οι δύο απάντησαν μη παραδοχή.

Το διπλό φονικό διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2023, όταν 43χρονος φίλος των θυμάτων, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τους δυο κατηγορουμένους, έξω από το μπαράκι. Τα θύματα, 44 ετών και 51 ετών, έσπευσαν να τον βοηθήσουν και δέχθηκαν κτυπήματα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο Ονησιφόρου να ξεψυχήσει λίγο αργότερα, ενώ ο 54χρονος Μιχαήλ, υπέκυψε στα τραύματα του, τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγγενής των θυμάτων του διπλού φονικού γρονθοκόπησε συγγενή του ενός εκ των κατηγορουμένων

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά στο υποστατικό της-Συνελήφθη 29χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που C-130 ρίχνει επιβραδυντικό υγρό στο Όμοδος
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Νεκρός σκύλος στη Λάρνακα, έφερε εγκαύματα στο σώμα του-Βρέθηκε κοντά σε καμένη ξηρή βλάστηση
Πάνω από 100 κούτες τσιγάρα κατασχέθηκαν σε υποστατικό στη Λάρνακα-Πρόστιμα σε δύο πρόσωπα
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»